National

Horoscopul egiptean 2014: Vezi ce zodie esti si ce iti rezerva anul

Publicat: 08 feb. 2014
1

Vechea civilizatie egipteana a lasat multe invataturi semenilor nostri. De la papirusuri cu primele tratamente medicale avansate, la arhitectura si arta. Egiptenii ne-au lasat si un horoscop secret, in care fiecare nativ este patronat de o zeitate antica. Vezi ce zodie esti si ce iti rezerva anul 2014, potrivit horoscopului egiptean.

Thoth (29 august -27 septembrie)

Thoth era zeul intelepciunii si a invataturilor. Cei nascuti sub acest semn zodiacal egiptean se pricep de minune sa-si rezolve problemele si sa organizeze evenimente. In 2014, cei nascuti sub protectia zeului Thoth vor avea parte de aventuri, atat in dragoste, cat si in viata sociala.

Horus (29 septembrie – 27 octombrie)

Horus era zeul egiptean al soarelui rasare, iar cei nascuti sub protectia sa sunt definiti de curaj si agresivitate, dar si de ambitie si idealism. In 2014, nativii acestei zodii vor avea parte de provocari profesionale si vor iesi cu bine din orice situatie sau greutati.

Wadget (28 octombrie – 26 noiembrie)

Wadget era cobra regala de la curtea faraonului si reprezinta intelepciunea si cunostintele despre lume. Cei nascuti sub protectia lui Wadget sunt inteligenti si rationali, precauti si increzatori in fortele proprii. In 2014, nativii acestei zodii egiptene vor intlni marea dragoste sau pe cel mai bun prieten, care le-a lipsit pana acum.

Sekhmet (27 noiembrie – 26 decembrie)

Sekhmet era zeul egiptean al razboiului si rivalitatii intre oameni. Cei nascuti sub protectia sa sunt oameni minunati, creativi si optimisti, care isi fac prieteni de nadejde si sunt mereu ospitalieri. In 2014, cei nascuti sub patronajul acestei zeitati egiptene se vor confrunta cu o tradare, fie ea din partea unui coleg de la serviciu, fie din partea unei persoane dragi.

Sfinxul din Gizeh (27 decembrie – 25 ianuarie)

Sfinxul este gardianul comorii egiptene si isi poate schimba infatisarea dupa cum doreste. Cei nascuti sub zodia sfinxului sunt exact asa: flexibili si se adapteaza la orice situatie, niste supravietuitori. Discret si mandru, sfinxul va avea un 2014 destul de agitat, cu multe situatii conflictuale in care trebuie sa isi arate calitatile.

Shu (26 ianuarie – 24 februarie)

Zeul soarelui si al vantului, Shu este o fire creativa si ingenioasa. Inconjurati de succes si plini de umor, cei nascuti sub aceasta zodie sunt oameni sinceri, drepti, dar lenesi si ezitanti. In 2014, cei aflati sub protectia zeului Shu vor avea o vacanta de vis intr-o tara exotica, care le va schimba viata.

Isis (25 februarie – 26 martie)

Zeita disciplinei si fertilitatii, Isis este patroana celor onorabili, mandri si idealisti. Logici si intuitivi, cei nascuti sub protectia ei au multa incredere in fortele proprii si sunt foarte populari in grupul lor de prieteni. In 2014, cei nascuti sub protectia ei vor avea parte de multa dragoste si stabilitate financiara.

Osiris (27 martie – 25 aprilie)

Osiris este zeul egiptean al lumii de dincolo, ceea ce inseamna ca cei nascuti sub semnul lui sunt socanti pentru cei din jur si profund neintelesi. Inteligenti, intreprinzatori si dinamici, dar introvertiti si misteriosi, cei nascuti in aceasta zodie vor avea un 2014 minunat. Toate planurile li se vor implini si vor reusi tot ce au inceput sa faca.

Amun Ra (26 aprilie – 25 mai)

Amun Ra este zeul constructiilor, fie ca este vorba de locuri, cladiri, sentimente sau relatii. Cei nascuti sub acest semn sunt puternici, atletici si muncesc din greu. Lider innascut, Amun Ra va avea un an 2014 plin de decizii urgente, schimbari majore si chiar poate sa insemne ca te vei muta in alt oras.

Hathor (26 mai – 24 iunie)

Hathor era zeita egipteana a cerului si pamantului. Expresivi, iubitori si plini de compasiune, cei nascuti sub zodia acestei zeite sunt gelosi si cateodata invidiosi, dar sufletul le este bun. In 2014 vor avea parte de multa dragoste adevarata si, spre toamna, poate chiar se vor gandi sa se casatoreasca.

Phoenix (25 iunie – 24 iulie)

Phoenix-ul este pasarea renasterii, vietii si energiei, iar oamenii nascuti sub protectia pasarii de foc sunt oameni optimisti si norocosi. Flexibili si grijulii, cei din aceasta zodie vor avea un an plin de aventuri, cu lansarea unor afaceri de familie si mult succes spre toamna.

Anubis (25 iulie – 28 august)

Anubis este temutul zeu al lumii de dincolo, fratele lui Osiris. Poate cei mai incapatanati oameni, cei nascuti sub protectia lui Anubis sunt plini de incredere in ei insisi, optimisti cand vine vorba de sarcini imposibile si buni profesionisti. Anul 2014 le aduce celor nascuti in aceasta perioada multe schimbari, decizii importante si dezvaluiri despre cei apropiati (colegi sau persoane iubite).

Sursa: unica.ro

Adauga un comentariu