Curiozitati

Horoscopul lunii iulie. Zilele in care ai ghinion, in functie de zodie

Publicat: 18 iul. 2019

Cu totii avem parte, de-a lungul vietii si de momente in care ghinionul pare ca nu ne mai da pace. Chiar daca in general astfel de situatii sunt firesti, astrologii sustin ca fiecare dintre cele 12 semne zodiacale are parte de anumite zile mai putin placute. Prin urmare, va propunem in randurile urmatoare un horoscop inedit, pentru a putea intampina momentele neplacute mult mai bine pregatiti din punctul de vedere al psihicului. In anumite zile ale lunii iulie, deciziile pe care le luam pot provoca o serie de tensiuni nedorite.

Berbec

In luna iulie, nativii din zodia Berbecului vor avea parte de momente dificile, mai ales in plan sentimental. Astrologii ii sfatuiesc sa acorde, insa, o atentie deosebita cumpenelor din zilele de: 7; 9; 15 si 22.

Taur

Pe cei nascuti in luna iulie ii asteapta o „luna a lui Cuptor” plina cu momente linistite si relaxante, in compania celor dragi. Exista, insa si zile in care ghinionul isi face simtita prezenta. Acestea sunt: 2; 8; 17 si 25.

Gemeni

Clipele dificile nu ii vor ocoli nici pe nativii din zodia Gemenilor. Acestia vor reusi in luna iulie sa duca la bun sfarsit o multime de proiecte importante, insa trebuie sa acorde atentie piedicilor care se vor ivi, mai ales in urmatoarele zile: 6; 11; 14; 20 si 23.

Rac

Pentru cei nascuti sub semnul Racului, luna iulie se anunta una plina de provocari, insa cele mai dificile „batalii” se vor purta in zilele de: 3; 14; 19 si 25. Prima parte a acestui interval va aduce schimbari importante in plan sentimental.

Leu

Spre deosebire de ceilalti nativi, Leii par sa fie ocoliti de ghinion in cea de-a doua luna a verii calendaristice. Exista, insa, unele zile in care nu este exclus sa apara mici nereusite, mai ales in ceea ce priveste viata profesionala: 14 si 19.

Fecioara

Fecioarele au la randul lor parte de unele momente mai putin placute, chiar daca luna iulie le aduce numeroase oportunitati, in special in privinta locului de munca. Vorbim despre zilelel de 6; 14; 17; 18 si 19.

Balanta

Nativii din Balanta vor depune toate eforturile pentru a reusi sa-si atinga obiectivele pe care si le-au propus in aceasta perioada, dar straduintele lor ar putea fi sortite esecului in zilele de 12 si 15 iulie, cand ghinionul nu ii va ocoli cu niciun chip.

Scorpion

Cei nascuti in zodia Scorpion vor avea parte de noroc in luna iulie, insa trebuie sa acorde o atentie deosebita zilelor de 10; 12 si 23, pentru a evita unele tensiuni nedorite, mai ales in sfera relatiilor profesionale.

Sagetator

Si Nativii din Sagetator au parte de numeroase piedici in luna iulie, de aceea trebuie sa fie pusi in garda. Cele mai ghinioniste zile sunt 10, 17 si 25.

Capricorn

Capricornii ar trebui sa se ghideze in urmatoarele zile dupa deviza „Tot raul spre bine”, mai ales ca norocul pare a nu le surade in zilele de 8, 11, 15 si 29.

Varsator

Nativii din Varsator se vor bucura de noroc in prima jumatate a lunii iulie, dar  apoi rezervele de optimism vor trebui activate din plin. Zilele ginioniste sunt 16, 22, 24 si 30.

Pesti

Se intrevede o „luna a lui Cuptor” plina cu aspecte pozitive pentru cei nascuti in zodia Pestilor, insa drumul nu va fi in permanenta presarat cu flori. Iata zilele in care ghinionul isi va face simtita prezenta: 3; 9; 18 si 21.loading...

Adauga un comentariu