Magazin

Horoscopul lunii octombrie! Vezi ce ti-au pregatit astrele

Publicat: 30 sept. 2013

Berbec
Relatiile parteneriale vor cunoaste revigorari. Pana pe 23 ale lunii sunt posibile colaborari noi si in functie de caz chiar un nou partener de viata sau oficializarea unei relatii parteneriale care dureaza de mai mult timp. in preajma datei de 5 octombrie se va forma aspectul de Luna noua in semnul Balantei si iti poate aduce noutati importante legate de parteneriate. Unele se vor finaliza, dar se face loc pentru altele noi. Capitolul finaciar este tensionat, in special este vorba despre banii si bunurile pe care le administrezi in comun cu altii. Este posibil sa reiei unele cheltuieli legate de taxe, impozite sau servicii care au mai fost achitate, dar ori s-au pierdut documentele aferente, ori au ramas sume restante neachitate. De evitat semnarea documentelor importante, luarea deciziilor sau dialogurile de anvergura dupa 20 octombrie pana la finele lunii. in preajma datei de 19 octombrie se vor forma aspectele de Luna plina si eclipsa de Luna in penumbra in semnul tau zodiacal, fiind un moment excelent de a-ti modifica atitudinea viazvi de tot si toate. traseaza-ti planuri noi de viitor care sa includa o mai mare atentie fata de sanatate. Perioada delicata la serviciu se contureaza in a doua parte a lunii.

Taur
Evenimentele principale ale lunii se vor evidentia in sectorul muncii si al sanatatii. Pana pe 23 ale lunii ai spor si armonie in relatiile colegiale, iar activitatea profesionala se va desfasura bine, chiar daca din cand in cand vor mai aparea tensiuni momentane. in preajma datei de 5 octombrie se va forma aspectul de Luna noua in semnul Balantei, aducandu-ti un nou inceput profesional. Fie abordezi activitati noi la serviciul zilnic, fie apar noi oportunitati de colaborare pe termen lung cu institutii diferite de cea la care lucrezi in mod curent. sanatatea este in vizorul astrelor, astfel incat se recomanda multa prudenta si dozarea eforturilor. sunt posibile discutii frecvente cu medici sau cu specialisti in terapii naturiste si analize medicale. Esti tentat sa muncesti prea mult, neglijandu-ti starea de spirit si situatia organismului tau. Foarte importante sunt relatiile parteneriale, mai ales dupa 20 ale lunii. se pot relua discutii vechi sau activitati care au mai fost realizate in trecut, dar care au ramas nefinalizate sau nu au fost parcurse corect. Comunicarea va fi deficitara. in preajma datei de 19 octombrie se vor forma aspectele de Luna plina si eclipsa de Luna in penumbra in semnul Berbecului, moment care iti va accentua nevoia de singuratate si de ingrijiri speciale necesare trupului si sufletului tau.

Gemeni
in prima parte a lunii sunt posibile discutii aprinse cu persoana iubita sau cu copiii. aspectul de Luna noua ce se va forma in semnul Balantei in preajma datei de 5 octombrie iti aduce posibilitatea uni noi iubiri, aventuri, dar si deschidere catre abordarea unor hobby-uri noi. Evita excesele sentimentale si ai mai multa grija de cei dragi. a doua parte a lunii va aduce tumult in sectorul muncii si al sanatatii. Dupa 20 octombrie se pot relua activitati profesionale sau discutii colegiale, care au mai avut loc in trecut, dar care au ramas nefinalizate sau incorect realizate. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile, deoarece organismul iti este obosit. in privinta sanatatii poate fi vorba despre una calda, una rece. Pe de o parte unele afectiuni se amelioreaza, insa pe de alta parte este nevoie sa iti ingrijesti continuu, atat sufletul, cat si trupul. Relatiile cu prietenii si protectorii cunosc un final de etapa in preajma datei de 19 octombrie. Vei fi ajutat din astral de doua aspecte importante si anume Luna plina si eclipsa de Luna in penumbra in semnul Berbecului. De unele persoane te vei desprinde definitv, insa se face loc pentru altele mult mai potrivite tie de acum incolo si care chiar te vor ajuta mult si bine.

Rac
Pana pe 23 ale lunii iti sunt favorizate treburile casnice, in special cele legate de imbunatatirea conditiilor de locuit. in preajma datei de 5 octombrie se va forma aspectul de Luna noua in semnul Balantei, moment ce poate marca un nou inceput in relatiile familiale, dar si in privinta casei. Este o perioada buna de a achizitiona bunuri patrimoniale, dar numai pana pe 20 octombrie. a doua parte a lunii aduce evenimente marcante in relatiile sentimentale si in cele cu copiii. se pot relua discutii mai vechi, care au ramas neintelese pe deplin. Pe de alta parte, astrele te vor ajuta sa iti pui ordine in aceste tipuri de relatii si sa lamuresti lucrurile. Financiar esti predispus la cheltuieli pana pe 16 octombrie, din banii castigati din munca ta proprie. Fii prudent si evita excesele de orice fel. Profesional se contureaza un final de etapa in preajma datei de 19 octombrie, deoarece se vor forma aspectele de Luna plina si eclipsa de Luna in penumbra in semnul Balantei. Relatiile cu sefii se vor desfasura de acum incolo pe alte coordonate. imaginea ta in ochii lumii si pozitia ta sociala se vor modifica, insa depinde doar de tine cum vor fi acestea de acum incolo.

Leu
Gandirea si comunicarea iti sunt luminate de astre intr-un mod special luna aceasta. Noteaza toate ideile sau planurile care iti trec prin minte, indiferent cat de minore sau de nerealizat par la prima vedere. in preajma datei de 5 octombrie se va forma aspectul de Luna noua in semnul Balantei, oferindu-ti sanse bune de a invata, de a asimila informatii noi si de a intalni persoane deosebite. sectorul de viata cel mai animat este cel al relatiilor familiale si al casei. sunt posibile discutii aprinse cu membrii familiei, cu rudele pe teme legate de patriomoniu, dar si legate de actiuni comune care s-au desfasurat undeva, candva. Fii prudent mai ales dupa 20 octombrie, deoarece contextul astral te predispune la decizii grabite si actiune nepotrivite. Pe 19 octombrie se vor forma aspectele de Luna plina si eclipsa de Luna in penumbra in semnul Berbecului, aspecte ce iti vor aduce noutati legate de relatiile cu strainatatea sau de studii pe termen lung. Este un moment favorabil pentru a renunta la conceptiile de viata nepotrivite si pentru a-ti rafina sufletul. De asemenea ai avea succes in demararea unui program de instruire personala care iti va aduce succes profesional.

Fecioara
Relatiile cu rudele si prietenii apropiati sunt animate pe tot parcursul lunii. sunt posibile discutii aprinse cu aceste persoane, iar de unele chiar te poti desparti definitiv. Dupa 20 octombrie, gandirea si comunicarea iti vor fi confuze, asa incat fii prudent. Evita sa semnezi documente, sa iei decizii majore sau sa vorbesti prea mult. Capitolul financiar primeste influxuri noi, in preajma datei de 5 octombrie, datorita formarii aspectului de Luna noua in semnul Balantei. Se contureaza noi variante de castig din munca ta proprie, fie ca apare o noua colaborare surpriza, fie ca salarizarea de la serviciu se modifica. Pe de alta parte poti calatori pe distante scurte, in vizita la rude, intr-o delegatie profesionala sau pur si simplu faci mici excursii la munte. In privinta banilor si bunurilor administrate in comun cu altii este posibila finalizarea unei etape de castig sau de folosinta, datorita formarii aspectelor de Luna plina si eclipsa de Luna in penumbra in semnul Berbecului. Iti pot veni bani dintr-o investitie mai veche, o afacere se poate reconfigura, insa tu vei beneficia de mai putini bani sau chiar deloc de acum incolo de la si prin altii. Bazeaza-te mult pe vocea ta interioara si pe eforturile tale.

Balanta
Relatiile cu ceilalti aduc multe surprize pe parcursul acestei luni. Daca in prima parte a lunii esti implicat in multe si marunte, in a doua parte interesul tau se va muta pe veniturile tale din munca desfasurata la serviciu. Pe 5 octombrie se va forma aspectul de Luna noua chiar in semnul tau zodiacal, aspect ce iti ofera posibilitatea demararii unor planuri noi din toate punctele de vedere. Modeleaza-ti personalitatea si selecteaza-ti atent anturajul. Relatiile cu prietenii sunt dinamice pana pe 16 octombrie. Fereste-te de provocarile lor si renunta la persoanele care iti pun bete in roate. Dupa aceasta data fii atent la sanatatea aparatului digestiv. se pot instala afectiuni greu de diagnosticat si ameliorat. Foloseste diete de sezon, plimba-te mai mult in aer liber si odihneste-te regulat. in preajma datei de 19 octombrie se vor forma aspectele de Luna plina si eclipsa de Luna in penumbra in semnul Berbecului, moment ce iti aduce un final de capitol relational. Relatia cu partenerul de viata fie se sfarseste, fie se reconfigureaza. O colaborare sau un parteneriat profesional pot stagna, amana sau incheia definitiv. Desprinde-te de colaborarile neprofitabile si orienteaza-te catre oameni de succes si catre domenii de viata in care ti-ar placea sa lucrezi.

Scorpion
Contextul astral al lunii octombrie te predispune la introspectie, meditatie si revizuirea tuturor planurilor de viata. Recomandabil este sa fii prudent la serviciu si la sanatate. Pe 5 octombrie se formeaza aspectul de Luna noua in semnul Balantei, moment ce iti rascoleste profund sufletul. sunt posibile insomnii, vise si viziuni premonitorii, insa rolul lor este de a te ajuta sa renunti la tiparele mentale invechite si sa adopti o noua atitudine in fata vietii si a provocarilor ei. Poti descoperi conflicte bine croite si tainuite in sfera profesionala. ar fi bine sa analizezi pe indelete ce se petrece la serviciu si sa decizi in consecinta. Dupa 20 octombrie evita sa vorbesti in public, sa semnezi documente importante si sa iei decizii majore. in preajma datei de 19 octombrie se vor forma aspectele de Luna plina si eclipsa de Luna in penumbra in semnul Berbecului, moment tensionat pentru sanatate, dar si pentru sfera profesionala. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale in intervalele 4 – 6 si 18 – 20 octombrie, pentru ca pot interveni erori de diagnostic si tratament. Foloseste remedii naturiste, plimba-te mai mult in aer liber si pe langa ape si hraneste-te sanatos.

Sagetator
Evenimente marcante se contureaza in relatiile sentimentale si in cele de prietenie. Pana pe 22 ale lunii beneficiezi de ajutorul prietenilor, de sustinatori, insa ar fi bine sa fii rezervat in dialogurile cu acestia. Pe 5 octombrie se formeaza aspectul de Luna noua in semnul Balantei, aspect ce iti poate aduce aproape, oameni noi, interesanti de care te vor lega prietenii frumoase si spornice. Chiar daca la prima vedere personajele aparute par nesemnificative, exista in fundal chestiuni ascunse legate de acestia care se vor dovedi profitabile mai tarziu. sanatatea este vulnerabila, in special pe afectiunile ereditare sau pe cele instalate mai demult. Fii prudent si la orice semnal al organsimului mergi la controale medicale de specialitate. Conflictele ascunse din sfera profesionala vor fi la cote inalte. Recomandabil este sa eviti provocarile colegilor si sa iti indeplinesti sarcinile de lucru corect si la timp. in preajma datei de 19 octombrie se vor forma aspectele de Luna plina si eclipsa de Luna in penumbra in semnul Berbecului, moment ce anunta reconfigurarea relatiilor cu cei dragi. O relatie amoroasa se poate incheia. tensiuni exista de mult intre tine si cei dragi, insa acum bulgarele de dinamita poate exploda. Relatiile cu copiii se schimba, fie ca acestia devin maturi si stapani pe viata lor, fie ca iti vor face reprosuri vizavi de modul in care relationezi tu cu ei si este nevoie sa-ti revizuiesti atitudinea.

Capricorn
Multe si marunte se petrec in relatiile de prietenie. Discutii, actiuni comune cu prietenii, aderari la diverse organizatii cu scopuri umanitare, toate acestea iti vor ocupa mentalul intreaga luna. Dupa 20 octombrie fii prudent in acest sens, deoarece gandirea va deveni confuza si de aici comunicarea va fi deficitara. in preajma datei de 5 octombrie se va forma aspectul de Luna noua in semnul Balantei, oferindu-ti un nou inceput profesional. Este posibil sa primesti o functie de conducere, un sef sa te ia sub aripa sa protectoare sau activitatea profesionala sa se diversifice si tu sa ai rolul principal in asta. totusi analizeaza ce se petrece in acest domeniu si dupa aceea implica-te. Pe de alta parte, dupa 16 octombrie s-ar putea sa pleci intr-o calatorie in strainatate sau sa se inteteasca relatiile tale cu persoanele aflate departe de tara. Prudenta maxima daca esti nevoit sa calatoresti si verifica toate detaliile specifice. tumultul din zona socio-profesionala iti va crea valuri in relatiile familiale. Membrii familiei nu te sustin in activitatea ta profesionala, asa incat ar fi bine sa iti echilibrezi resursele si timpul si pentru familie si pentru serviciu. se contureaza o noua etapa domestica in preajma datei de 19 octombrie, deoarece se vor forma aspectele de Luna plina si eclipsa de Luna in penumbra in semnul Berbecului. sunt sustinute curateniile generale, reparatiile curente, dar si schimbarea conditiilor de locuit.

Varsator
Este o luna buna prentru calatorii, pentru studii, dar si pentru intalniri si dialoguri cu oameni bine instruiti. Profesional esti foarte activ, ai multe indatoriri la serviciu, dar care iti sunt supravegheate indeaproape de catre sefi sau autoritati. se recomanda multa prudenta dupa 20 octombrie, deoarece gandirea si comunicarea vor fi deficitare. Vorbeste putin, clar si la obiect. in privinta semnarii documentelor, a deciziilor si discutiilor importante, rezolva-le pana in 20 octombrie sau lasa-le, daca este posibil pentru luna urmatoare. Pe 5 octombrie se va forma aspectul de Luna noua in semnul Balantei, deschizandu-ti culoare bune pentru a calatori sau pentru a parcurge studii pe termen lung sau universitare. Pe de alta parte, activitatile culturale iti pot rafina sufletul si deschide mentalul catre intelegerea marilor adevaruri universale. Relatiile parteneriale sunt tensionate, pana pe 16 ale lunii, existand varianta finalizarii unor colaborari sau chiar a unei relatii cu un partener de viata. Relatiile cu rudele si prietenii apropiati se vor reconfigura incepand cu 19 octombrie, datorita influxurilor astrale primite de la aspectele de Luna plina si eclipsa de Luna in penumbra din semnul Berbecului. De unele persoane te poti desprinde definitv, dar vor veni altii alaturi de tine.

Pesti
Este o luna favorabila capitolului financiar, in special este vorba despre banii si bunurile avute in comun cu altii. in preajma datei de 5 octombrie se va forma aspectul de Luna noua in semnul Balantei, aspect care iti poate aduce sustinere materiala din partea altora. Poate fi vorba de colaborari care incep sa iti aduca profit sau partenerul de viata iti ofera ceva mai multi bani. totusi, fii prudent si evita cheltuielile de anvergura sau investitiile de orice fel. Relatiile parteneriale se dinamizeaza dupa 16 ale lunii. Unele colaborari se pot finaliza si chiar relatia de cuplu va cunoaste un impas. Relatiile cu strainatatea, demersurile legate de calatorii sau de studii sunt rascolite incepand cu 20 octombrie. se recomanda ca pana la aceasta data sa iti rezolvi toate cele necesare pentru acestea. Veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu se modifica in preajma datei de 19 octombrie, datorita formarii aspectelor de Luna plina si eclipsa de Luna in penumbra in semnul Berbecului. sunt vizate de asemenea conditiile de munca, salarizarea dar si relatiile colegiale. sefii de sustin, insa doar daca iti indeplinesti treburile corect si la timp.
sursa: sfatulparintilor.roloading...

Adauga un comentariu