Horoscop

Horoscopul toamnei 2020. 4 zodii sunt în vizor

Publicat: 29 sept. 2020
Mihai Voropchievici prezinta horoscopul toamnei 2020
În sfârșit, iese soarele și pe strada Balanței

În urmă cu o săptămână a avut loc echinocţiul de toamnă. Evenimentul de pe data de 22 septembrie influenţează destinul a patru zodii în această toamnă. Haideţi să vedem, pe scurt, horoscopul toamnei 2020.

Numerologul Mihai Voropchievici a analizat astrele şi a ajuns la concluzia că nativii a patru zodii vor trece prin câteva schimbări semnificative. Echinocţiul de toamnă este cel care a schimbat lucrurile. Ce aduce pentru fiecare zodie în parte?

Berbec

Începe să vadă unde a greşit şi care sunt nerealizările, dar trebuie să le înfrunte. Echinocţiul îl face mai puternic şi îi arată că e suficient de pregătit să facă faţă lucrurilor exact aşa cum sunt.

Taur

Posibil să se întoarcă la un partener de relaţie cu care nu mai păstrase legătura. Fiorii dragostei îşi vor face simţită prezenţa şi e destul de probabil să apară şi o propunere de căsătorie, dacă cei doi se vor regăsi. Datorită echinocţiului, începe să se elibereze sufleteşte şi se linişteşte pentru o bună perioadă.

Gemeni

Iese în evidenţă latura artistică nativilor Gemeni. Le place, oricum, să se ocupe de lucruri mărunte, să fie meticuloşi. Parcă nu mai sunt aşa puternici, pe cât erau cunoscuţi, dar tind spre perfecţiune şi atenţie. Cum s-ar spune: măsoară de 7 ori şi taie o dată.

Rac

Toamna e un anotimp frumos, dar Racul are nevoie de cineva alături, ca să se bucure. Va trece prin 3 luni de schimbări, destinul ia nişte turnuri mai puţin preconizate. Totul spre bine însă, întrucât echinocţiul îl ajută să renască şi să se mai gândească şi la sine.

Leu

Orgolios şi mândru din fire, nu îi place să se tempereze. Datorită echinocţiului, şi nativii Leu vor avea parte de răsturnări de situaţii şi de neprevăzut. Cel mai mult îl vor influenţa anumite întâlniri.

Fecioară

A muncit mult până acum, şi-a dat silinţa şi, iată, apare recompensa. Toată strădania de până acum va fi recompensată din belşug. Trebuie să profite de situaţii şi să nu se oprească din a avansa. De altfel, nativii Fecioară sunt printre norocoșii lunii septembrie 2020.

Balanţă

Echinocţiul de toamnă o face pe Baland să aibă multe planuri de viaţă, să-şi dorească să găsească un loc de muncă bun. Entuziasmul va fi la cote maxime şi se va bucura de fiecare moment. Foarte posbil să primescă şi oferte de colaborare.

Scorpion

Impulsivi momentan. Trebuie să facă un pas în spate şi să se analizeze. Au nevoie să-şi stabilească clar ce anume îşi doresc. Ca să evolueze, e bine să analizeze ce li se întâmplă, nu să treacă foarte rapid peste evenimente. Ține cont de ce spune horoscopul toamnei 2020!

Săgetător

Echinocţiul face astfel încât să li se tulbure puţin liniştea sufletească, dar îi şi recompensează. Se anunţă proiecte bănoase şi tot felul de aventuri. Excursii, evenimente, poate conferinţe ori întruniri de bun augur. Profită de ce li se întâmplă!

Capricorn

Ar trebui să renunţe la a mai trage de o persoană sau a prelungi un proiect deja încheiat. Ce s-a terminat, s-a terminat. Să treacă peste şi să înveţe lecţia. Se vor ivi şi alte lucruri bune la orizont.

Vărsător

Vine, în sfârşit, şi relaxarea pentru ei. Se reechilibrează şi îşi analizează nu doar parcursul de până acum, ci şi ce vor face în viitor.

Peşti

Echinocţiul de toamnă îi ajută să-şi vindece mai rapid rănile din trecut. În sfârşit, au pe cineva alături care îi iubeşte. Pentru aceştia au sentimente de iubire profundă, dar şi de recunoştinţă. Iată, așadar, altă veste bună din horoscopul toamnei 2020.

Adauga un comentariu