Cancan ultimă oră

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2021! Scorpionii pot face mai multe descoperiri

Publicat: 16 sept. 2021
Horoscop 31 iulie 2021
Horoscopul zilei de 13 octombrie 2021! Nativii din semnul Gemeni își pot consolida relațiile

 

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Scorpion pot descoperi secrete.

Horoscop Berbec
Evită să te cerți cu superiorii în prima parte a zilei, indiferent de cerințele acestora. S-ar putea să te simți coplețit de un context profesional, mai ales dacă trebuie să predai un proiect. Seara poți ieși cu prietenii sau poți accepta o invitație în oraș de la o persoană care-ți face ochi dulci. Ți-ar prinde bine să te detensionezi.

Horoscop Taur
Un proiect la care ai lucrat și în care îți pusesei baze mari s-ar putea amâna sau ar putea fi abandonat. Nu percepe totul ca și cum un vis s-a frânt, ci reconstruiește un alt plan de acțiune. Ai strategiile la îndemână, dar trebuie doar să vii cu ceva nou și să fii deschis schimbării.

Horoscop Gemeni
Te stresezi din cauze financiare, însă nu este vorba de acel stres care nu aduce nimic bun, ci este un stres constructiv pentru că vei obține niște bani sau, cel puțin, o promisiune de parteneriat profitabil. Poți primi vești bune către seară sau poți purta un dialog cu o persoană care te lămurește, îți oferă explicații de care aveai nevoie sau sfaturi bune.

Horoscop Rac
Relațiile cu ceilalți pot fi mai tensionate, mai apăsătoare în prima parte a zilei, când ți se cer sau impun lucruri pentru care nu ești pregătit. Starea emoțională nu va fi mai bună nici către seară, de aceea nu ar trebui să încerci să clarifici lucrurile. Lasă totul așa cum vine pentru că vei pierde prea multă energie. Unii nativi pot avea discuții pe teme financiare deloc plăcute.

Horoscop Leu
Se anunță o zi destul de obositoare la locul de muncă, cu multe sarcini venite grămadă pe care va trebui să le rezolvi în timp util. Încearcă să ai răbdare și să faci lucrurile pas cu pas, fără să te enervezi și suprasoliciți. Seara poate veni cu o surpriză plăcută în cuplu, poate o cină romantică. Nu aduce acasă problemele profesionale.

Horoscop Fecioară
Trăirile sentimentale pot fi mai intense astăzi sau poate este vorba de emoții pe care ți le provoacă copiii, în cazul în care ești părinte. Oricum ar fi, putere să le faci față ai și ulterior vei putea analiza la rece ceea ce ai simțit, dacă este vorba de zona iubirii. Seara lasă deoparte orice activitate și mergi la somn mai devreme ca de obicei.

Horoscop Balanță
Dacă în prima parte a zilei te supără niște situații legate de casă sau familia îți cere prea multe și simți că nu le poți face față, seara ar fi de preferat să te ocupi de plăcerile tale. Un film romantic sau o ieșire cu partenerul este un remediu bun pentru a-ți recăpăta buna dispoziție.

Horoscop Scorpion
Azi este important să nu le impui altora viziunile tale și să nu iei decizii în numele nimănui. Fii mai atent și la modul în care interpretezi unele mesaje și nu manipula în negocieri. Unii nativi pot descoperi secrete sau părți ascunse ale unei situații profesionale.

Horoscop Săgetător
În prima parte a zilei, fie că vrei, fie că nu vrei, va trebui să scoți niște bani din buzunar pentru a plăti niște necesități, poate chiar facturile. Dacă ieși la cumpărături, vei simți un disconfort dacă nu vei reuși să-ți achiziționezi ceea ce-ți dorești. În plus, seara se lasă cu o invitație neașteptată, o vizită și, din nou, poți face cheltuieli neplanificate.

Horoscop Capricorn
În prima parte a zilei, Luna trece prin zodia ta, însă îți va pune cam mult răbdarea la încercare pentru că va trebui să treci peste stări emoționale mai apăsătoare pe care ai fi vrut să le eviți. S-ar putea ca vorbele cuiva să te bulverseze prea mult și să te dea peste cap.

Horoscop Vărsător
Dacă în prima parte a zilei nu ai chef de nimic și starea de spirit este una apăsătoare, ba chiar te poți confrunta cu unele probleme de sănătate, ulterior, când Luna va intra în zodia ta, îți vei recăpăta din buna dispoziție și vei simți să faci lucrurile altfel sau să faci ceva ce nu ai mai făcut de multă vreme.

Horoscop Pești
Fie din cauza unor prieteni, persoane din anturaj, fie din cauza unor asociați, ziua de astăzi nu va începe prea bine. Vei avea tendința că cineva te obligă să faci ceva sau îți impune un anumit raționament, o anume atitudine. Toate aceste stări se pot amplifica pe seară, când oboseala își poate spune cuvântul și gradul de stres va fi ridicat.

Sursă

Adauga un comentariu