Cancan ultimă oră

Horoscopul zilei de 17 martie 2019! Nativii din zodia Leu se preocupă mai mult de felul în care arată

Publicat: 17 mart. 2020

Horoscopul zilei de 17 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu se preocupă mai mult de felul în care arată și nu este exclus să facă o schimbare de look.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 martie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor simți nevoia de a-și vizita părinții, de a petrece timp în sânul familiei și de a se dedica mai mult activităților casnice și gospodărești. Unii nativi vor fi tentați să facă achiziții pentru casă, mobilă sau decorațiuni de lux. Momente de loialitate și fidelitate față de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie atenți în ce-și investesc banii. Să cumpere doar ceea ce au nevoie și să nu exagereze cu cheltuielile.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 martie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot fi interesați de studiu mai mult ca de obicei și pot fi atrași de domenii noi, pot căuta căuta informații despre subiecte mai puțin comune, dar care să-i ajute să se evidențieze în diferite contexte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a-și pune în evidență calitățile de lider, posibil într-un context public.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 martie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot căuta (nu neapărat cu succes) noi oportunități de a-și îmbunătăți veniturile. Nativii își doresc succes financiar, își doresc să se evidențieze și prin acaestă latură, să aibă mai multă stabilitate pentru a-și putea îndeplini nu doar necesitățile, ci și poftele. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi tentați să devină cheltuitori, să fie atrași de obiecte de lux pentru decorarea casei sau să facă un cadou extravagant persoanei iubite.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 martie 2019
Cei născuți în zodia Leu se vor preocupa de aspectul fizic, vor simți nevoia să facă o schimbare de look, să iasă în evidență, să se facă remarcați prin ținută, prin stil vestimentar, prin atitudine și chiar prin podoabe, prin accesorii. Nativii dau dovadă de multă încredere și siguranță în propria persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia de a petrece momente frumoase alături de persoana iubită.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 martie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor fi încercați de niște stări mai puțin plăcute, de interiorizare, de meditație. Se conturează frământări sufletești. Nativii vor regreta că nu au ieșit mai mult în evidență, că nu s-au impus mai mult într-un context, că nu au avut mai multă încredere într-o persoană sau că nu au pus în practică un sfat primit. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează asupra stării de sănătate și îi sfătuiește să nu se suprasolicite. Se pot resimți mai acut simptome ale unor afecțiuni mai vechi de natură cardiovasculară sau chiar oftalmologice.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 martie 2019
Cei născuți în zodia Balanță s-au putea să fie surprinși de atitudinea unor prieteni. Nativii pot avea parte de discuții neașteptate și pot restabili niște planuri de viitor. Ocazie bună pentru activități distractive în grup, pentru petreceri, pentru a face sport sau a participa la diferite concursuri, nu neapărat cu miză de câștig, ci mai mult în scop recreativ. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a ieși la o întâlnire romantică.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 martie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea ocazia de a se afirma într-un context socio-profesional. Nativii se vor impune prin dialog, își vor pune în valoare calitățile de lider și vor inspira stăpânire de sine, încredere și siguranță. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează asupra atitudinii care tinde să fie vanitoasă, orgolioasă, iar mândria nu este întotdeauna un atu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 martie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot pune la cale un plan ce vizează străinătatea. Nativii pot analiza în detaliu o călătorie, un curs desfășurat dincolo de granițele țării la care și-ar dori să participe sau chiar relația cu o persoană de altă cultură și religie. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să-și recalibreze niște (pre)judecăți, să-și revizuiască niște idei, concepții și principii de viață.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 martie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de niște discuții pe teme financiare cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri. Nativii își pot exprima cu vehemență opinia în privința unor cheltuieli comune, uneori partaj. Nu este exclus ca tentația de a cheltui bani pe obiecte luxuriante să fie destul de mare acum. Unii pot primi bunuri de patrimoniu, de valoare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să se facă remarcați cu o idee într-o problemă ce vizează zonă financiară.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 martie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de surprize, cadouri și momente romantice din partea persoanei iubite. Partenerul de viață poate veni cu propuneri surprinzătoare. Totodată, nativii pot stabili o călătorie, pot pleca într-o plimbare în zonă, pot vizita locuri noi, muzee, case memoriale, pot merge la teatru. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să-și schimbe o părere despre persoana care le este alături, să aibă mai multă încredere în aceasta.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 martie 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție sănătății, mai ales aceia dintre ei care au probleme de natură cardiovasculară. Se pot simți peste măsură de obosiți, cu atât mai mult cu cât lucrează astăzi. Atenție și la alimentație! A se evita alimentele grase, calorice și alcoolul. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite efortul fizic, inclusiv sporturile intense.

Adauga un comentariu