Cancan ultimă oră

Horoscopul zilei de 2 iulie! Nativii din zodia Balanță își susțin astăzi punctul de vedere cu încredere și hotărâre

Publicat: 02 iul. 2020
Horoscop 11 iulie 2020
Horoscop 11 iulie 2020

Horoscopul zilei de 2 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Conform astrelor, nativii din zodia Balanță își susțin astăzi punctul de vedere cu încredere și hotărâre și acest aspect le poate fi foarte benefic.

Horoscop zilnic Berbec
Cei născuți în zodia Berbec se preocupă foarte mult de situația profesională prin prisma studiilor, a unui curs, seminar de unde pot să mai învețe ceva. Nu este exclus să obțină o diplomă, să reușească să se afirme cu ceva, să atingă un ideal râvnit legat de pregătirea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce vești din străinătate legate de un curs de pregătire profesională sau de un loc de muncă pentru care au aplicat în trecut.

Horoscop zilnic Taur
Cei născuți în zodia Taur au mari șanse să rezolve o chestiune financiară ce privește în mod deosebit o sumă de bani, un bun material pe care-l dețin cu terțe persoane. Poate fi vorba de o moștenire, litigiu, partaj, succesiune sau vești despre un proces. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să acționeze corect, moral, cinstit în direcția dorită.

Horoscop zilnic Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni depun eforturi pentru a evita tensiunile în cuplu sau pentru a evita un conflict profesional cu un partener de afaceri sau colaborator, asociat. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie deschiși în dialog, sinceri și să nu se lase manipulați nici de cuvinte frumoase și nici de promisiuni mărețe.

Horoscop zilnic Rac
Cei născuți în zodia Rac s-ar putea vedea nevoiți de unele circumstanțe să poarte discuții și negocieri legate de locul lor de muncă, poate de sarcinile zilnice sau chiar de salarizare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține pe cei care pornescu acțiuni și demersuri pe cale legală pentru rectificări în acest sens.

Horoscop zilnic Leu
Cei născuți în zodia Leu simt nevoia să trăiască din plin, să se bucure de viață, să petreacă timp cu partenerul, cu copiii. Activitățile recreative vor aduce multă relaxare nativilor și încărcarea bateriilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține pe cei care doresc să se apuce de sport sau se implice în activități creative, artistice.

Horoscop zilnic Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de o situație care vizează locuința, de activități casnice, cel mai probabil amânate până acum pentru că pot stârni revolte și frustrări. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu familia pentru că există risc de conflict, mai ales legat de bunuri la comun, de sarcini care corespund fiecărui membru și care sunt nerespectate.

Horoscop zilnic Balanță
Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să aibă parte de dialoguri cu străinătatea, cu persoane sau instituții, posibil să fie vorba și de unele discuții legale, bazate pe acte, pe o temă juridică. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi susține pe cei care trebuie să demonstreze ceva în fața unui auditoriu, care dau un interviu, susțin o ședință sau un discurs public.

Horoscop zilnic Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au șanse să rezolve o situație legată de acte, documente. Nativii pot obține aprobări, pot obține autorizații, semnături necesare pentru întocmirea unui dosar. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a discuta pe teme financiare, probabil o plată pe care o au de făcut sau o sumă pe care o au de încasat.

Horoscop zilnic Săgetător
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Săgetător au parte de foarte multă energie, determinare să ducă la bun sfârșit ceea ce și-au propus, iar starea de spirit, entuziasmul va fi la cote înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce un dialog franc cu partenerul de viață, ocazia de a rezolva ceva din trecut rămas nediscutat.

Horoscop zilnic Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să nu se simtă deloc bine astăzi, să fie suprasolicitați, să aibă parte de dureri de cap, osoase, musculare și să se simtă moleșiți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să evite activitățile care implică efort fizic și să se odihnească mai mult. Atenție la accidentări!

Horoscop zilnic Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de discuții cu prietenii și pot pune la cale planuri împreună sau pot rediscuta o temă mai veche legată de un proiect rămas doar la stadiul de vorbe. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce multă implicare în acțiuni de grup, poate chiar să fie vorba de gesturi caritabile, cadouri pe care le fac.

Horoscop zilnic Pești
Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să aibă parte de un dialog legat de competențele lor, legat de un vis de expansiune profesională. Nativii se pot interesa de căile necesare pentru a-și îndeplini acest țel cât mai rapid. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aibă grijă cum se expun în fața altora, ce imagine afișează pentru că poate fi o zi mai delicată în ceea ce privește zona profesională.

Adauga un comentariu