Cancan ultimă oră

Horoscopul zilei de 20 februarie! Nativii din zodia Vărsător vor lupta pentru a-și revendica un drept

Publicat: 20 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscopul zilei de 20 februarie Nativii din zodia Vărsător vor lupta pentru a-și revendica un drept

Horoscopul zilei de 20 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor lupta pentru a-și revendica un drept care li se cuvine.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 februarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec vor da dovadă astăzi de foarte multă seriozitate, responsabilitate, dar și prudență în acțiuni. Nativii vor aborda cu multă maturitate o problemă cu care se confruntă sau o ofertă ce vine spre ei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că poate fi vorba fie de un efort de a rămâne într-o funcție, fie de o propunere de ascensiune profesională foarte provocatoare dar care, însă, va necesita timp de gândire și analiză.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 februarie 2020
Cei născuți în zodia Taur traversează o etapă de seriozitate și strictețe. Nativii vor fi foarte sobri în manifestări, inclusiv în comunicare, iar pe de altă parte, vor fi foarte motivați interior de a înfăptui ceva, de a încheia ceva, un proiect, un parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să nu ia decizii fără a avea toate datele problemei în față pentru a nu le regreta ulterior.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 februarie 2020
Este foarte posibil ca cei născuți în zodia Gemeni să nu fie deloc indulgenți la capitolul financiar, fie că li se cer bani cu împrumut, fie că trebuie să onoreze o invitație și trebuie să scoată portofelul. Nativii vor fi rigizi la orice ține de cheltuieli, investiții, tranzacții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce un conflict pe teme financiare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 februarie 2020
Nu este deloc o zi bună pentru semnarea de contracte, pentru încheierea de parteneriate și colaborări, iar cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să verifice toate detaliile unor acte, documente care le ajung în mână. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce un conflict serios, deloc de neglijat, în cuplu, în special în cazul celor căsătoriți sau care se află în relații de lungă durată. Atenție la despărțire, mai ales dacă există un conflict mocnit de ceva vreme!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 februarie 2020
Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să fie atenți unde calcă, unde pun piciorul la propriu pentru că există risc de loviri și accidentări. Graba strică treaba, așa că nativilor li se recomandă să lase impulsivitatea și agitația deoparte și să acționeze cu calm și detașare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate accentua o nevoie financiară. Posibil ca unii să ceară o sumă de bani cu împrumut, însă sunt atenționați să nu facă excese la capitolul cheltuieli pentru că tentația poate fi mare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Fecioară, în plan sentimental, ziua de azi nu le va fi deloc pe placul sufletului. Nativii se pot izbi de indiferența cuiva, de o respingere, de un refuz, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu se lase afectați și nici să nu devină conflictuali, ci să lase timpul să treacă și să reactualizeze în viitor această situație.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 februarie 2020
Ziua de azi le poate aduce conflicte în familie celor născuți în zodia Balanță. Nativii fie se ceartă cu cei dragi, fie sunt tensionați în privința unei moșteniri, unui bun de patrimoniu, posibil chiar în privința unei case pe care nu o pot renova, consolida, cumpăra. Obstacole în privința unei schimbări de domiciliu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că relațiile cu persoanele mai în vârstă pot fi deficitare și problematice.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 februarie 2020
Nu este o zi favorabilă comunicării, iar cei născuți în zodia Scorpion se pot simți solicitați din toate părțile. Posibil ca nativii să trebuiască să dea explicații, teste, să treacă prin reevaluări sau să fie forțați să vorbească într-un cadru public, să susțină un discurs pentru care nu sunt pregătiți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion poate aduce blocaje inclusiv în procesul de învățare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să fie martorii unei schimbări financiare la locul de muncă sau în cazul unei colaborări. Nu sunt deloc susținuți nativii care luptă pentru un litigiu sau se află într-un proces de partaj. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce nemulțumiri legate de bani, de o plată, remunerație.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 februarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn pot trăi o ușoară stare de nemulțumire cu privire la un proiect, plan pe care-l au în vizor. Nativii au senzația că lucrurile stau pe loc sau nu se mișcă în direcția dorită de ei. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn s-ar putea să le pună în vedere un compromis pe care nativii nu sunt deciși dacă să-l facă sau nu (cel puțin nu încă).

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 februarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să fie mai hotărâți ca niciodată să lămurească un aspect ce ține de trecutul lor sau de o persoană cu care nu s-au mai întâlnit de ceva vreme. Poate fi vorba de o discuție financiară, de un împrumut acordat pe care doresc să-l recupereze, de revendicarea unui drept care li se cuvine. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă odihnă deoarece au tendința de a se suprasolicita psihic.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 februarie 2020
Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să dea naștere unui conflict în cercul de prieteni ca urmare a alegerilor și preferințelor diferite pe care le au. Nativii sunt sfătuiți să fie mai maleabili pentru că pot vedea lucrurile diferit și din cauza faptului că Mercur retrogradează în zodia lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o exagerare a unor idealuri, a poftei de a petrece și a se distra.

Adauga un comentariu