Cancan ultimă oră

Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2022! Nativii din Vărsător au parte de ingresul Soarelui în zodia lor.

Publicat: 20 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2022 Nativii din Vărsător au parte de ingresul Soarelui în zodia lor.
Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2022

 

Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din Vărsător au parte de ingresul Soarelui în zodia lor.

Soarele intră astăzi în zodia Vărsător și o va tranzita până pe data de 18 februarie. În toată această perioadă ne imprimă tuturor o mai mare dorință de libertate și independență. Devenim mai rebeli, dar și mai altruiști, și tot ce este nonconformist ne atrage. Suntem deschiși inovației, progresului tehnologic și ne conturăm noi planuri de viitor. În acest răstimp, Soarele va avea parte de două întâlniri importante, una cu Saturn și alta cu Mercur retrograd din Vărsător.

Horoscop Berbec

Berbecii pot dezvolta proiecte noi alături de prieteni sau pot cunoaște persoane importante care să-i ajute să conducă un proiect către succes. Viața socială se reactivează și totodată și dorința de a-și asigura un viitor stabil.

Horoscop Taur

Taurii au parte de o perioadă în care se aprinde lumina în sectorul carierei. Nativii au ambiții mari și își doresc să se afirme. Pot dezvolta strategii solide de atingere a unor obiective și nu este exclus să faci și niște schimbări profesionale importante.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot avea parte de experiențe care să le schimbe principii de viață și credințe personale. Pot începe să vadă lumea din jurul lor cu alți ochi. Pentru unii nativi poate fi o perioadă de studiu, în care să dea examene importante, în timp ce pentru alții poate fi momentul să plece într-o călătorie.

Horoscop Rac

Pe Raci, tranzitul Soarelui prin Vărsător îi poate susține să rezolve situații de natură financiară, să negocieze în favoarea lor și să obțină avantajele dorite de la ceilalți. Raportul de forțe în cuplu se poate reechilibra.

Horoscop Leu

Leii văd mai clar care este situația în relația lor și pot reordona responsabilitățile în cuplu. Sunt posibile tensiuni mai dese cu partenerul de viață. Totodată, s-ar putea să facă mici compromisuri și în relațiile profesionale și să trebuiască să mai lase de la ei într-o negociere.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au ocazia să-și eficientizeze munca și să depună un efort mai mic pentru a obține rezultate mai mari. Totodată, este o perioadă bună pentru reajustarea stilului de viață și pentru preocupări legate de sănătate.

Horoscop Balanță

Balanțele au nevoie să se simtă iubite și vor face tot ce le stă în putință pentru reenergizarea vieții sentimentale. Cei singuri devin mai cuceritori, iar cei care sunt părinți se dedică mai mult copiilor. Alți nativi vor dori să se bucure mai mult de hobby-urile lor și să dea frâu liber laturii creative.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni, acest tranzit aduce șansa de a se preocupa de casă și familie. Poate se mută sau fac o amenajare, o renovare sau redecorare a locuinței. Unii nativi reușesc să se apropie mai mult de cei dragi și să-și stabilizeze relația cu părinții.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt avantajați în zona de comunicare și pot avea parte de discuții interesante, pot primi sfaturi și informații importante și pot obține mai ușor ceea ce-și doresc în urma negocierilor. Totodată, trebuie să aibă grijă să nu-și impună prea vehement punctul de vedere.

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorni poate urma o perioadă în care cresc șansele de suplimentare a veniturilor, dar cresc și cheltuielile. Unii nativi își pot valorifica talentele, iar alții economiile. Nu este însă momentul să joace totul pe o carte.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au toate motivele să se bucure de ingresul Soarelui în zodia lor, dat fiind că le aduce un surplus de energie și motivație să ajungă acolo unde-și doresc. Ambițiile nativilor cresc și se simt mult mai determinați să-și atingă niște obiective avute.

Horoscop Pești

Pentru Pești, acest tranzit poate lumina niște probleme de sănătate mai vechi și poate activa frici și vicii. Trecutul poate reînvia prin amintiri și stările anxioase pot stimula mulți nativi să caute singurătatea și izolarea.

sursă

Adauga un comentariu