Cancan ultimă oră

Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019

Publicat: 21 oct. 2019

Berbec

Berbecii vor avea parte de câteva surprize plăcute încă de dimineață. Primesc o veste excelentă de la locul de muncă și se simt mai bucuroși ca niciodată în ultima vreme. Răsare soarele și pe strada lor.

Taur

Taurii trec peste micile blocaje de dimineață și reușesc să se urnească din mers. Au parte de o surpriză care le va produce o emoție pozitivă, intensă.

Gemeni

Gemenii descoperă niște secrete importante despre anumite persoane și le vor folosit în interesul lor.

Rac

Racii petrec momente frumoase alături de persoana iubită. Se simt iubiți, le place să fie alintați și devin din ce în ce mai încrezători în ei.

Leu

Leii au parte de o zi interesantă din punct de vedere relațional. Comunică excelent cu oamenii din jur și sunt extrem de bine dispuși toată ziua.

Fecioară

Fecioarele au parte de câteva discuții lămuritoare cu anumite persoane și ajung la concluzii mai favorabile vizavi de viitorul lor.

Balanță

Balanțele nu se simt tocmai în pielea lor, dar vor reuși să restabilească anumite lucruri pentru liniștea lor interioară. Au parte de tot felul de etape greu de trecut azi.

Scorpion

Scorpionii își caută liniștea, fericirea, zâmbetul pierdut. Sunt destul de posomorâți și nimic nu pare a intra în grațiile lor.

Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi frumoasă. Se apucă de tot felul de treburi casnice și sunt mulțumiți că își ocupă timpul cu lucruri utile.

Capricorn

Capricornii nu au cele mai bune perspective. Pornesc la drum extrem de pesimiști și parcă nimic nu mai este pe placul lor.

Vărsător

Vărsătorii au de făcut o serie de alegeri importante din punct de vedere amoros. Este o zi perfectă pentru activități în doi.

Pești

Peștii se trezesc în mijlocul unor conflicte din care nu mai știu cum să iasă din ele. Au parte de o zi destul de debusolantă.loading...

Adauga un comentariu