Cancan ultimă oră

Horoscopul zilei de 29 iulie 2020. Nativii din zodia Săgetător sunt puternic susținuți din punct de vedere astrologic în dragoste

Publicat: 28 iul. 2020
Horoscop. Aflați ce vă rezervă astrele

Horoscopul zilei de 29 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător sunt puternic susținuți din punct de vedere astrologic în dragoste.

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor trece prin tot soiul de raționamente principiale, vor analiza niște situații dintr-un alt unghi, încercând o nouă mentalitate. Unii nativi vor încerca o nouă raportare la activitatea profesională în funcție de ceea ce au învățat. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce inspirație, luciditate în luarea unei decizii bune privind un plan, proiect, poate chiar călătorie.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur reușesc să rezolve o situație financară. Poate fi vorba de plata unui credit, de achitarea unei datorii, de rezolvarea unei situații succesorale, unui litigiu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține în micile investiții care nu prezintă nivel ridicat de risc. Moment favorabil pentru a da frâu liber imaginației și pasiunii în intimitate.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni ajung la o înțelegere favorabilă cu partenerul de viață sau cu un partener de afaceri, colaborator sau asociat. Moment favorabil dialogului pentru o negociere, un consens profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a privi cu multă înțelegere și luciditate un context și, implicit, dacă e nevoie, de a acționa pe măsură.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să facă niște demersuri importante privind locul de muncă, o situație profesională, fie că are legătură cu sarcinile, responsabilitățile sau poate chiar programul de muncă în sine, condițiile de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține pe cei care au de rezolvat situații ce vizează un act, document, dosar medical.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot conduce până la nivelul de exagerare o activitate care le face plăcere, fie că este vorba de o situație sentimentală, fie de o situație legată de o petrecere, acțiune de relaxare, acțiune sportivă. Nativii simt nevoia să trăiască la risc, la extrem. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce multă poftă de a creea, de a dezvolta, evidenția o activitate artistică.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară rezolvă, cel puțin la nivel de dialog, o situație ce vizează un bun de patrimoniu, o situație fianciară pe care o controlează împreună cu părinții, familia, însă legată de o locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a soluționa o chestiune administrativă, juridică.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au de întreprins scurte deplasări menite să rezolve chestiuni ce vizează studiile, o situație juridică, legată de acte, sau poate fi vorba de simple vizite la rude. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi susține în demersurile necesare pentru a obține niște aprobări, înscrisuri, avize, etc…

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să fie foarte atenți la toate calculele, socotelile financiare, la plățile pe care le fac sau la banii pe care-i încasează, pentru că pot apărea nereguli și greșeli. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează în mod special pe acei nativi care lucrează cu cifre și bani pentru că se pot isca probleme serioase la locul de muncă.

Horoscop zilnic Săgetător

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Săgetător au parte de o zi foarte bună, calmă, relaxantă fizic și psihic. Nativii vor avea energie, bună dispoziție, rezistență la factorii exteriori care altă dată i-ar fi demotivat și obosit. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține puternic în dragoste. Momente plăcute în cuplu.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o stare de sănătate foarte bună, neașteptat de bună. Nativii care s-au confruntat cu fel și fel de probleme legate de sistemul oso și muscular acum vor observa o îmbunătățire considerabilă a situației. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce gânduri bune, optimiste, dorința de a soluționa împăciuitor, cu calm și detașare, o chestiune din trecut.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de relaxare, dialoguri plăcute cu prietenii, chiar posibilitatea de a ieși în oraș, de a merge la o petrecere. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține pe nativii care au proiecte distractive. Am putea spune că este o zi în care nativii redevin copii și se bucură de inocență și jocuri.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea idei foarte bune pe care să le expună cu încredere la locul de muncă. Unii nativi pot câștiga admirația șefilor, pot obține o funcție mult așteptată, pot face un pas în față într-un plan de ascensiune profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce susținere și laude din partea unor persoane importante, cu autoritate.

Adauga un comentariu