Magazin

Horoscopul zilei de 3 februarie 2019. Taurii intra in conflicte cu partenerul de cuplu

Publicat: 03 feb. 2019

Horoscopul zilei de 3 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 3 februarie 2019 spune ca astazi nativii din zodia Taur pot avea parte de neintelegeri cu persoana iubita.

Horoscop Berbec – Horoscopul zilei de 3 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Berbec pot primi niste vesti mai putin placute legate de scotorul profesional. Este posibil chiar ca unii nativi sa fie nevoiti sa lucreze de acasa sau sa se duca la locul de munca pentru a rezolva niste chestiuni urgente. Moment de asumare a responsabilitatilor profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec ii sfatuieste sa aiba grija in continuare la alimentatie si sa nu faca niciun fel de exces.

Horoscop Taur – Horoscopul zilei de 3 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Taur pot avea parte de discutii aprinse cu persoana iubita. In unele cazuri, nativii nu mai simt compatibilitatea necesara pentru a merge mai departe si dialogul poate degenera. Pe de alta parte, se contureaza un efort pentru a gasi motivul, directia corecta de viitor in plan partenerial (parteneri de afaceri sau sentimentali). Horoscopul de azi pentru zodia Taur ii sfatuieste sa-si indrepte atentia asupra sectorului profesional si sa-si faca planuri de consolidare a carierei.

Mihai Voropchievici horoscop chinezesc 2019. Anul Mistretului de Pamant. Calculator zodie

Horoscop Gemeni – Horoscopul zilei de 3 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Gemeni pot avea parte de niste discutii cu membrii familiei legate de partaje, succesiuni, mosteniri. In unele cazuri, nativii pot primi o suma de bani, un bun material, insa in alte cazuri va fi vorba doar de solutionarea, legalizarea unor acte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni ii atentioneaza asupra obstacolelor si nemultumirilor care vor aparea pe peracurs si ii sfatuieste sa fie rabdatori.

Horoscop Rac – Horoscopul zilei de 3 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Rac se concentreaza pe relatiile sentimentale. Nativii pot avea parte de un context complicat, bizar si cu dificultate vor reusi sa-si inteleaga partenerul. Fiecare va parea ca-si doreste altceva, insa declaratiile siropoase si promisiunile de viitor nu vor lipsi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere sa fie sinceri in dialogul cu persoana iubita.

Horoscop Leu – Horoscopul zilei de 3 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Leu nu se simt in largul lor. Nativii se pot confrunta cu disconfort organic si simptomele unor afectiuni mai vechi se pot resimti destul de agresiv acum. Horoscopul de azi pentru zodia Leu ii sfatuieste sa se odihneasca mai mult si sa evite activitatile suprasolicitante. Este recomandat sa-si intareasca organismul cu ajutorul alimentatiei sanatoase si sa apeleze la remedii naturiste imunizante.

Horoscop Fecioara – Horoscopul zilei de 3 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Fecioara evita discutiile cu partenerul de viata si acolo unde este posibil evita intalnirile fata in fata. Nativii simt nevoia sa-si analizeze viata sentimentala si sa ia cea mai buna decizie, cu toate ca nu o vor transmite acum. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara ii sfatuieste sa lase inhibitiile deoparte si sa nu se grabeasca sa faca niciun pas. Daca vor avea rabdare, situatia se va imbunatati.

Horoscop Balanta – Horoscopul zilei de 3 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Balanta pot avea parte de dialoguri incordate cu membrii familiei, in special cu parintii, si cu dificultate vor ajunge la o intelegere, mai ales ca nativii nu sunt dispusi sa faca niciun fel de compromis. In unele cazuri se dezbate o situatie legate de incredere si moralitate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta ii sfatuieste sa lase de la ei, sa fie intelegatori si mai ales rabdatori. Contextul astrologic este trecator.

Horoscop Scorpion – Horoscopul zilei de 3 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Scorpion nu sunt comunicativi si evita sa se lanseze in dialoguri lungi si obositoare. Cu toate astea, nativii trebuie sa fie prudenti pentru ca, chiar si fara sa-si doreasca, pot face unele marturisiri care vor fi in defavoarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion ii sfatuieste ca, indiferent de starea lor, sa incerce sa faca o impresie buna in jur, sa aiba grija la imagine.

Horoscop Sagetator – Horoscopul zilei de 3 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Sagetator pot fi nemultumiti de situatia financiara. Nativii pot face niste calcule in urma carora unele planuri sa se dea peste cap sau sa se anuleze. In incercarea de-si mentine optimismul, pot fi tentati sa faca un imprumut. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator le cere sa evite cheltuielile care nu sunt necesare si sa se reorienteze catre alte variante de imbunatatire a veniturilor.

Horoscop Capricorn – Horoscopul zilei de 3 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Capricorn sunt asaltati de critici si reprosuri (posibil din partea prietenilor) si stresul va atinge cote inalte in prima parte a zilei. Nativii vor trebui sa dea dovada de o buna organizare si sa gaseasca solutii la situatiile neprevazute care nu este exclus sa apara. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn ii sfatuieste sa evite excesele de orice fel si suprasolicitarea.
Horoscop zilnic Varsator – Horoscopul zilei de 3 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Varsator pot fi acaparati de niste ganduri negative, de niste sentimente de neliniste si chiar teama. Nativii pot aduce in prezent o situatie mai veche lasata nerezolvata sau o situatie a carei rezolvare nu este pe placul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator le aduce o nevoie de interiorizare si introspectie. Sunt sfatuiti sa-si administreze cu atentie framantarile astfel incat sa nu-i afecteze pe cei din jur cu starea lor.

Horoscop Pesti – Horoscopul zilei de 3 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Pesti pot fi nemultumiti si dezamagiti de prieteni sau de persoane dragi cu care au tot intrat in contact in ultima perioada. In unele cazuri, nativii vor evita niste evenimente, posibil reuniuni de familie sau vor anula niste intalniri planificate. Horoscopul de azi pentru zodia Pesti le poatea duce discutii in contradictoriu cu persoanele din anturaj.loading...

Adauga un comentariu