Cancan ultimă oră

Horoscopul zilei de 8 iulie: O mare dezamăgire pentru lei

Publicat: 08 iul. 2020
Horoscop 13 august 2020. Scorpionii au nevoie de o pauză!
Horoscop 13 august 2020. Scorpionii au nevoie de o pauză!

Horoscopul zilei de 8 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Leu se pot simți dezamăgiți de un context trăit. Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie peste măsură de atenți la comunicarea cu cei din jur, atenți la ceea ce spun, dar și la ceea ce li se transmite. Detaliile pot face diferența în cazul nativilor, mai ales dacă este vorba de o persoană cu autoritate în viața lor, de exemplu un șef. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot răni foarte ușor prin cuvinte astăzi și cu greu pot repara.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să treacă prin niște momente de frământări interioare pentru că nu reușesc să-și ducă la bun sfârșit un plan sau nu reușesc să depășească o barieră care-i limitează. Horoscopul de azi pentru zodia Taur ăi sfătuiește să descopere care este blocajul și să-l elimine cu încredere, fără frică.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni simt nevoia să se relaxeze, să se detașeze de o situație și pentru unii nativi acest context poate traduce refuzul de a învăța ceva nou sau refuzul de a pleca într-o călătorie (fizică sau de cunoaștere). Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și reprioritizeze scopurile și obiectivele pe termen lung.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au mare încredere într-un vis al lor, dar și mare frică de a face în acest moment un pas către atingerea lui. Unii nativi s-ar putea să trebuiască să plătească un preț pentru asta și acest aspect îi va reține și mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu mai bată pasul pe loc și să ia atitudine. Câteodată sacrificiile și riscurile aduc marile câștiguri și succese.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se simt singuri, se simt triști, dezamăgiți, se simt părăsiți, abandonați, de fapt, descumpăniți, ca și cum ei au dat prea mult și au primit prea puțin înapoi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu exagereze și să nu facă reproșuri, să nu fie radicali pentru că poate fi vorba doar de un context de moment, de o stare de spirit mai proastă, fără un fundament real.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară își fac foarte multe gânduri și nu știu ce decizie să ia în legătură cu un proiect, cu o situație cu care se confruntă, poate chiar în legătură cu o persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să analizeze rațional, așa cum le stă în fire, dar pe de altă parte, îi sfptuiește să-și asculte cu mare încredere intuiția, vocea interioară.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-au zbătut mult pentru a pune în funcțiune un plan, pentru a demara un proiect, pentru a-și atinge un scop, iar azi s-ar putea să întâmpine un hop, un blocaj, ceva să-i dea peste cap. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu se lase demoralizați, ci să depășească cu încredere, să lupte pentru a-și atinge scopul.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au de trecut un hop, de depășit o barieră și curajul le este foarte mult pus la încercare, dar mai ales încrederea în forțele proprii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și adune toate resursele interioare, să-și adune forțele și să pornească la luptă pentru că totul se va rezolva favorabil. Delăsarea le va aduce pierderi.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să fie tentați să calce strâmb, să mintă, să păcălească, să facă ceva ascuns de partener, din diferite motive (nu neapărat grav). Contextul poate fi privit și invers și ei ar putea fi victima unei astfel de situații. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie sinceri, să-și recunoască eroarea, dar și să ierte, dacă sunt de cealaltă parte a barierei.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să ajungă la un rezultat, să ajungă la un răspuns în legătură cu niște întrebări existențiale. Mulți nativi se vor afla în punctul unei conștientizări spirituale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să înțeleagă o lecție de destin și astfel să se apropie mai mult de evoluția spirituală.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se detașează puternic de un context și astfel reușesc să-l vadă din exterior și, implicit, din alt unghi. Pentru unii nativi, o situație capătă noi valențe. Unii pot primi explicații neașteptate în legătură cu o dilemă avută. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să-și asculte foarte atent vocea interioară, intuiția.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești trec printr-o etapă care-i va ajuta foarte mult să înțeleagă un context prin care au trecut, cel mai probabil legat de cercul de prieteni. Nativii se detașează de un anturaj, grup, proiect și au șansa să vadă ce nu a mers și de ce nu a mers. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a face schimbări și a repune în funcțiune un plan, însă doar dacă-și doresc și simt să facă asta, pentru că altfel conștientizarea le poate aduce ocazia să încheie fără remușcări.

Adauga un comentariu