Magazin

HORROR! FESTIVAL DE CELULITA SI SUNCULITE la un concurs de miss! Cum arata concurentele – FOTO

Publicat: 14 iul. 2013

Pentru a participa la un concurs de Miss concurentele trebuie sa fie nu doar frumoase, ci si sa fie trase prin inel, sa nu aiba celulita sau sunculite. Sau cel putin asa cer regulile de bun simt. Concurentele de la Miss Models International 2013 nu au tinut insa cont de aceste lucruri.

Multe dintre modelele participante la concurs s-au prezentat inacceptabil. Proba lenjeriei intime le-a fost „fatala” pentru ca defectele de pe coapse sau solduri au fost extrem de vizibile. Si asta desi fetele fusese alese „Miss” in tarile pe care le reprezentau.

Printre modelele care au concurat pentru titlul de Miss Models International 2013, care a avut loc la Sibiu, s-au numarat tinere cu trupuri brazdate de celulita sau sunculite. Astfel, Miss Italia, Miss Lituania, Miss Germania, Miss Norvegia sau Miss Rusia (care a purtat bikini prea mici si a aparut cu o mare buba pe corp) s-au facut mai degraba de ras.

Totusi, juriul, din care a facut parte si Catalin Botezatu, a fost foarte riguros si doar cele mai frumoase au reusit sa castige premii, dupa cum urmeaza:

Locul 1 – Miss Franta – Audrey Bonecker
Audrey Bonecker a fost Miss Bretagne si a castigat premiul pentru elegan?a la Miss Franta. A fost model si hostess la Monte Carlo Grand Prix, Monaco Yacht Show si Le Bernardin Bew York, vorbeste cinci limbi straine si ii place sa calatoreasca, ajungand pana in prezent in 13 ?ari.

Locul 2 – Miss Serbia – Yorka Vukosajjelnik
Locul 3 – Miss Moldova – Domnita Sajin
Domnita Sajin a fost model in Italia, Romania si Moldova, a fost castigatoarea Miss Europa in Italia 2009, Miss Globe Beauty Queen International (China), Miss All Nations (China), a organizat concursuri de frumusete in China si Malaesia. Nascuta intr-o familie de muzicieni, Domnita canta la pian, vioara si ia lectii de canto.

Premiul de popularitate Libertatea – Miss Romania – Mihaela Williams
Mihaela Elena Williams are 21 de ani si este studenta la arte in cadrul Brooklyn College si isi doreste ca, in paralel cu ascensiunea ei ca model, sa deschida o asociatie care lupta pentru femeile abuzate si impotriva traficului de carne vie.

Premiul special la proba de costum national – Miss Haiti – Day Lys
Premiul special la proba de lenjerie intima – Miss Ucraina – Lyudmyla Pe
Premiul special pentru aptitudini artistice – Miss Bulgaria USA – Silviya Taseva
sursa: libertatea.ro

Comentarii
Adauga un comentariu