Magazin

HORROR. Parintii au incremenit cand au vazut cu cine vorbea fetita lor. Au chemat un exorcist – FOTO

Publicat: 21 dec. 2015
Ceea ce ar fi trebuit sa fie o fotografie cu dragalasa lor fetita de doi ani, care vorbea cu prietenul ei imaginar, s-a transformat in ceva sinistru. In spatiul in care se afla „prietenul imaginar” poate fi observat un nor negru, despre care parintii spun ca este spiritul unui copil. Familia nu a avut liniste de cand s-a mutat in noua casa. Familia a experimentat mai multe evenimente inexplicabile si infricosatoare, care au culminat cu un atac asupra mamei, Amanda fiind lipita de perete de o forta nevazuta.
„Cand a inceput sa vorbeasca singura am crezut ca este draguta. Dupa ce au inceput sa se intample lucruri ciudate, iar dupa ce am fost pur si simplu lipita de perete am realizat ca am nevoie de ajutor. Au inceput sa dispara lucruri din casa si apoi sa apara in alte locuri. Fetita a inceput sa nu mai doarma noaptea. Vorbea mereu cu „cineva”, iar in casa auzeam mereu bufnituri. Cand ma duceam in camera ei, usile de la dulapuri se izbeau singure, iar podeaua scartaia. Intr-o dupa amiaza, cand ne uitam la televizor, iar fetita a inceput sa vorbeasca singura, am facut o fotografie in directia in care ea privea. Cand m-am uitat la fotografie mi-a inghetat sangele. Am vazut acel nor negru, spre care privea fiica mea. Intr-o noapte s-a trezit plangand isteric. M-am dus in camera ei si am fost lipita de perete de ceva puternic. Nu am reusit sa scap oricat m-am zbatut. Am reusit la un moment dat sa ma misc, am luat-o din patut si am iesit din camera”, a povestit femeia.
Parintii fetitei au chemat un medium, iar acesta a povestit ca in casa erau zone foarte reci si se auzeau diferite sunete inexplicabile. Mai mult, cand mediumul Richard Oliver statea de vorba cu fetita, acesta a fost ridicat in aer cu tot cu canapea. Mediumul a reusit sa identifice spiritul, fiind vorba despre un baietel in varsta de noua ani, care statea mereu in preajma fetitei. Dupa exorcism, familia a putut trai linistita in casa.


loading...

Adauga un comentariu