Cazare

Hostel Elvetia – Deva

Publicat: 09 ian. 2013
9

Hostel Elvetia se afla in orasul Deva, judetul Hunedoara si este situat la distanta accesibila fata de cele mai importante aeroporturi din tara: Timisoara (157 km), Sibiu (99 km), Cluj (165 km) si poate fi reperat usor cu masina. Fiind situat pe Aleea Viitorului nr. 2 (acces DN 68 – cartier Gojdu) este locatia perfecta pentru oamenii de afaceri. Accesul se face usor (15 minute) spre centrul istoric, turistic si comercial al Devei.

Hostelul pune la dispozitia oaspetilor sai 10 camere si 2 apartamente, o sala de conferinta cu capacitate maxima de 100 locuri (aranjament teatru) si servicii profesionale pentru organizare seminarii, cursuri, traininguri pentru firme. Dispune de parcare proprie, supravegheata permanent. Camerele sunt dotate cu Tv prin cablu, aer conditionat, acces internet (cablu / wireless in functie de dotarile propriului laptop), minibar, uscator de par, cabina de dus cu functie de hidromasaj. Pentru o sedere de durata si confortabila, hostel Elvetia pune la dispozitia oaspetilor sai 2 apartamente ultra-moderne. Acestea sunt compuse din dormitor cu pat matrimonial, spatiu de lucru si salon de zi cu mobilier elegant si confortabil, iar un apartament este dotat cu chicineta, utilata corespunzator.

Sala de conferinta este situata la etajul I, cu o capacitate maxima de 100 locuri, aer conditionat, luminata natural si dotata cu flipchart si acces internet (cablu si wireless). Pentru un eveniment de succes putem pune la dispozitia clientilor nostri, contra-cost, tabla magnetica, calculatoare, videoproiector cu ecran de proiectie, posibilitati de teleconferinta dar si pauze de cafea in cafeteria proprie. Facilitati cazare: internet wireless, parcare, spalatorie, room service, plata cu cardul, sala de mese, bar, sala de conferinte. Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0728.250.865, 0729.931.808, 0354.101.225
Fax: 0354.815.522
Adresa: Str. Viitorului nr.2, Deva
Website: www.hostelelvetia.ro

Adauga un comentariu