Actualitate

Hotărâre fără precedent. Iohannis a retras decorația acordată Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava

Publicat: 01 apr. 2020

Președintele României, Klaus Iohannis, a luat o decizie fără precedent în mandatul său: a retras o decorație acordată unui spital. Iohannis a semnat miercuri, 1 aprilie a.c., decretul privind retragerea decorației conferite Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Astfel, în temeiul prevederilor art. 94 lit. b) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, precum și ale Legii nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații, republicată, având în vedere gravele deficiențe în activitate constatate în perioada stării de urgență provocate de pandemia de COVID-19, de natură să anuleze orice rezultate meritorii obținute anterior, Președintele Klaus Iohannis a retras Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, conferit prin Decretul nr. 205 din 5 aprilie 2019, Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.
Comentarii
 • Ba, voi sunteti t@mpitzi la cap? In ce tara p@lii traim daca pe vreme de pandemie voua va arde de retras decoratii? Sa ma f#t in ea de tara, in el de presedinte si in tot sistemul vostru de cretini.
  Zici ca e un scenariu din filmele cu prosti… unii declanseaza bomba epidemiologica in Suceava si altii se ocupa de retras decoratii…. bag p#l@ daca nu suntem o natiune de tampitzi.

 • MUTULE, se pisa sucevenii, dar si altii, pe decoratia/decoratiile ta/tale!!! Nu de asta are nevoie TARA, mai ales acum, IDIOTULE!!!

 • Nu inteleg cum a putut aceasta fiinta sa insele increderea oamenilor care au mers la vot…Nu inteleg de ce romanii uita atat de repede nenorocirea care s-a abatut asupra sistemului medical in guvernarea Boc, atunci cand spitale abia renovate au fost inchise. Nu inteleg de ce oamenii ii mai prefera inca pe acesti PD-listi transformati peste noapte in PN-listi.Astept sa vad cand o sa il retraga pe Flutur si clica lui la DNA.( gripa aviara va spune ceva?)

 • Avem în fata MEMBRII STATULUI PARALEL, aceștia trăiesc în lumea lor departe de LUMEA / TARA / STATUL numit ROMANIA și în care noi ” PROSTIMEA ” în accepțiunea LOR, le suntem DATORII cu VIAȚA. Acum ce sau gândit MAFIOȚII DIN : Consiliu Județean Suceava împreună cu Guvernul LUI și ” IL CAPO DEI TUTTI CAPI „, ca ar trebui sa ne plătim DATORIILE pentru ca ei sa se LĂFAIE ÎN LUX și BUNĂ STARE.
  După cum ar fii trebuit sa vadă și sa înțeleagă multa lume MAFIOȚII SE DECOREAZĂ INTRE EI, SE ALEG INTRE EI, SE SUSȚIN INTRE EI. Auzim cum ȘOMERUL PLÂNGĂCIOS devenit LUDOVIC ÎNTÂIUL si apoi LUDOVIC AL TREILEA (AL DOILEA SE PARE CA S-A PIERDUT ÎN VÂLTOAREA ALEGERILOR ANTICIPATE ) intenționează sa AMENINȚE CADRELE MEDICALE CARE NU VOR A LUPTE CU MÂINILE GOALE cu RIDICAREA DREPTULUI DE LIBERA PRACTICA – ȘOMERUL s-a ajuns VATAF PE MOȘIA NUMITA ROMÂNIA a unui MARE BOIER, CU MULTE CASE.
  ALO ! ȘOMERUL PLÂNGĂCIOS NU VREI SA MERGI PUȚIN SA VEZI CUM STA COLEGUL / CAMARADUL DOCTOR sau MEDIC FLUTUR GHEORGHE ȘI POATE SA ÎL INVITAȚII ȘI PE COLEGUL / CAMARADUL- BATISTUTA cunoscut ca BOGDAN RARES mare OM DE STAT ocazie cu care sa mai revedeți faimoasa FÂNTÂNĂ LUMINOASA și CURATIVA a doctorului RAMBU, poate va tratează de NESIMȚIRE.
  SA VA FIE RUȘINE, DAR SA VA FIE ȘI FRICA DE FURIA POPORULUI ROMAN. ZIUA JUDECĂȚII VĂ VA AJUNGE DIN URMA NU CU ” ANTICIPATE ” ci ” LA TERMEN „.
  Stimați MAFIOȚII ” Dar cu Spitalul ce ați avut ? „. A GREȘIT cu ceva pentru ai retrage decorația ?

 • Tăiați, anulati pensiile speciale, va faceti ca nu auziți strigătul poporului ,nu.i mai periati! Terminati cu mafia politică,acești bani trebuie investiți în spitale.

 • Casa arde, sasu se peaptana. Se pisa doctorii pe decoratia ta, lor le trebuesc masti, combinezoane, aparate de ventilare, solutii de dezinfectare, colegi de schimb sa se poata odihni si ei. Asa ca decoratia poti sa tio bagi in cur, dar adinc de tot, si pentru ca esti un incompetent mai dute dracului si lasa loc unuia care stie ce are de facut in tara asta.

Adauga un comentariu