Cazare

Hotel Acvila – Moeciu

Publicat: 29 ian. 2012

Hotelul Acvila se afla in localitatea Moieciu de Jos, situata in judetul Brasov, pe DN 73 Brasov – Pitesti, la 30 de km de orasul Brasov, la 25 de km de Predeal si la doar 3 km de Castelul Bran.

Hotelul Acvila dispune de 14 camere duble spatioase cu o structura flexibila pentru o utilizare la fel de confortabila in varianta camera cu 2 paturi separate sau camera cu pat matrimonial si 2 garsoniere cu pat matrimonial.

Camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus sau cada (in apartament), mobilier din lemn masiv, balcon (10 camere + apartament), TV color + cablu, minibar, telefon, apa calda si caldura. Totalul locurilor de cazare este de 34, cu posibilitatea de suplimentare cu 7 paturi.
Hotelul Acvila mai dispune de restaurant cu specific romanesc si international, cu o capacitate de 50 locuri si o crama cu 40 de locuri, cu posibilitatea organizarii de evenimente, mese festive, petreceri de nunta sau botez, etc. Unitatea mai dispune de sala de jocuri dotata cu o masa de biliard, o masa de tenis, un joc darts, sah, table, rummy; sala de fitness dotata cu aparate de forta si de fitness; sauna umeda cu roca vulcanica.

Rezervari la numarul 0268.238.080.loading...

Adauga un comentariu