Cazare

Hotel Acvila – Moieciu de Jos

Publicat: 18 oct. 2013
Situat in localitatea Moieciu de Jos, una dintre cele mai frumoase zone turistice din tara, Hotelul Acvila ofera turistilor o imbinare de confort, rafinament si ospitalitate pentru petrecerea unor vacante si weekend-uri de vis, intr-un peisaj superb de unde puteti admira crestele Pietrei Craiului si ale Muntilor Bucegi.
Agentia de turism Arrow International Travel  a deschis in iulie 2004 propriul complex turistic numit Acvila, clasificat la 3 stele.
Hotelul Acvila se afla in localitatea Moieciu de Jos, situata in judetul Brasov, pe DN 73 Brasov – Pitesti, la 30 de km de orasul Brasov, la 25 de km de Predeal si la doar 3 km de Castelul Bran.
Accesul in Moieciu, din Bucuresti se face pe drumul European E60, distanta intre cele doua localitati fiind de 182 km.
Personalul Hotelului Acvila este pregatit sa ofere servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat sejururile petrecute la hotel sa devina o amintire de neuitat.
Cazare
Hotelul Acvila dispune de 14 camere duble spatioase cu o structura flexibila pentru o utilizare la fel de confortabila in varianta camera cu 2 paturi separate sau camera cu pat matrimonial si 2 garsoniere cu pat matrimonial.
Camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus sau cada (in apartament), mobilier din lemn masiv, balcon (10 camere + apartament), TV color + cablu, minibar, telefon, apa calda si caldura. Totalul locurilor de cazare este de 34, cu posibilitatea de suplimentare cu 7 paturi.
Hotelul Acvila mai dispune de restaurant cu specific romanesc si international, cu o capacitate de 50 locuri si o crama cu 40 de locuri, cu posibilitatea organizarii de evenimente, mese festive, petreceri de nunta sau botez, etc.
Parcare proprie de 20 locuri, monitorizata cu camere video, pusa gratuit la dispozitia clientilor hotelului.
Pentru petrecerea unui sejur de neuitat, oferim oaspetilor nostri diverse posibilitati de petrecere a timpului liber:
– sala de jocuri dotata cu o masa de biliard, o masa de tenis, un joc darts, sah, table, rummy;
– sala de fitness dotata cu aparate de forta si de fitness;
– sauna umeda cu roca vulcanica.
Cele 2 terase de care dispune hotelul pun la dispozitia oaspetilor un loc minunat de recreere si  relaxare, 2 balansoare si posibilitatea organizarii de focuri de tabara si prepararea traditionalelor fripturi la gratar.
Pentru firmele ce doresc organizarea de activitati de training si team-building Hotelul Acvila pune la dispozitie 2 sali de conferinta cu 18, respectiv 40 de locuri, dotate cu video-proiector multimedia, ecran proiectie, laptop, flipchart, copiator si acces internet, precum si intermedierea de programe out-door de team-building (inchiriere ATV, paintball, sporturi aeronautice, drumetii, etc).
Alte servicii de care puteti beneficia in cadrul hotelului:
 room service
 servicii de spalatorie si calcatorie
 internet wireless in receptia si restaurantul hotelului
 plata cu cardul


loading...

Adauga un comentariu