Cazare

Hotel Bastion Sinaia

Publicat: 23 mart. 2012
9

Sinaia, 17 septembrie 2005 – Complexul Bastion din Sinaia si-a deschis portile sambata, 17 septembrie 2005, intr-o atmosfera de bal aristocrat cu parfum de isnceput de secol XX. Ceremonia de inaugurare a fost onorata de prezenta a numeroase oficialitati locale, personalitati ale lumii politice, ale vietii mondene si sportive, oameni de afaceri si ziaristi.

Atmosfera a prins culoarea epocii regale prin prezenta unor cavaleri si domnite ce au amintit de receptiile de la castel, animate de muzica clasica a Orchestrei de Camera George Enescu. Evenimentul a dorit sa atraga atentia asupra posibilitatilor de exploatare prin investitii private a zonelor de interes istoric si cultural pentru turismul romanesc.

Hotel Bastion Sinaia dispune de 12 camere duble si un apartament, fiecare cu baie proprie.

Camerele Hotel Bastion Sinaia sunt prevazute cu minibar, televiziune prin cablu, internet, alarma pentru incendiu cu senzori la fum, control efractie, economizoare care controleaza televizorul, electricitatea si caldura.

Baile moderne sunt dotate cu tot confortul pe care ti-l doresti, iar curatenia este punctul nostru forte. Pentru cei mici exista paturi suplimentare, iar pentru grupuri organizate se fac reduceri de pret la oferta in functie si de meniul specific comandat.

Adauga un comentariu