Cazare

Hotel Bohemia – Bacau

Publicat: 16 oct. 2015
Hotelul Bohemia este amplasat in apropierea Garii si la 10 minute distanta de Aeroportul International George Enescu Bacau. De asemenea, la doar cateva minute distanta este de Centrul de Afaceri si Expozitii “Mircea CancicovBacau.
Hotelul Bohemia este o constructie noua cu arhitectura clasica ce dispune de 25 de camere, din care 1 camera pentru persoane cu dizabilitati. Camerele au un design clasic deosebit ce este imbinat cu facilitatile moderne printre care enumeram: aer conditionat, baie cu dus, mobilier din lemn de tei masiv, cablu TV, telefon direct in camera, cosmetice de inalta calitate, uscator de par, seif, minibar si detector de fum. 

Vezi si Pensiunea Mili – Poiana Marului  

Pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi hotelul este doat cu facilitatile necesare atat turismului de afaceri cat si turisumului leisure. Clientii business au la dispozitie o sala de conferinte pentru desfasurarea sedintelor, workshop-urilor, trainingurile, etc. Printre beneficii se numara accesul gratuit la internet wireless in camere cat si in spatiile publice precum si parcare gratuita si supravegheata permanent, in curtea hotelului. Pentru petrecerea timpului liber in receptia hotelului gasiti un lobby bar unde puteti savura bauturi calde si reci, in functie de preferinte.

Vezi si Pensiunea Liliana – Brosteni loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit