Cazare

Hotel Casa cu tei – Craiova

Publicat: 18 ian. 2013

Casa cu tei este un elegant hotel-restaurant de patru stele, cu 14 de camere spatioase si confortabile, de o eleganta clasica, proiectate cu grija pentru detalii si bun gust. Acesta se afla la 5 minute de centru, fiind totodata aproape si de principalele atractii ale orasului: parcuri, muzee, centre de afaceri, magazine si localuri. Reprezinta locatia ideala atat pentru turismul de afaceri, cat si pentru cei doresc sa descopere farmecul din “Cetatea Baniei”.

Hotelul Casa cu tei isi gazduieste oaspetii in 14 camere pline de stil, dandu-le posibilitatea de a alege intre confortabilele camere single si duble.
Designul deosebit al fiecarei camere subliniaza increderea noastra in crearea marilor momente ale vietii printr-o atentie deosebita la detalii – aceasta incredere provenind dintr-un inalt respect fata de client, din arta ospitalitatii care ne caracterizeaza si din capacitatea de a anticipa si satisface mereu in cele mai mici detalii nevoile oaspetilor nostri.
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, televiziune prin cablu, mini-bar, telefon direct international, birou de lucru si acces Internet.
Va asteptam!

Restaurant
Elegantul restaurant al hotelului Casa cu Tei este locul potrivit pentru o calatorie gastronomica, ce va va face sa va intoarceţi de fiecare data cu placere.

Sala de conferinte
Fie ca este vorba despre o conferinta, un training sau o intalnire de afaceri, salile noastre de conferinte va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie, de la echipamente moderne la solutii de catering de inalta calitate.
– Capacitate totala de pana la 120 de persoane.
– Echipament de sonorizare la cerere (microfoane fixe si mobile, difuzoare).
– Coffee-break-uri si lunch cu meniu international.
– Tarife speciale pentru pachetele incluzand si cazare
De asemenea, hotelul Casa cu tei va pune la dispozitie spatii elegante si pline de stil, personal pregatit si cele mai bune solutii pentru evenimentele dumneavoastra, de la cine de gala sau simple cocktail-uri, la petreceri corporate si private, prezentari de moda, zile de nastere si onomastice, botezuri si seri tematice.

Contact
Telefon: 0372.981.433
Mobil: 0771.498.695
Email: contact@casacutei.comloading...

Adauga un comentariu