Economic

Hotel Hilton. Alexandra Copos, proiect de opt milioane de euro

Publicat: 07 oct. 2014

La 100 de ani de la înființare, Athénée Palace Hilton va avea o nouă înfățișare. Asta în urma unei investiții de opt milioane de euro care va cuprinde renovarea completă a tuturor camerelor, de la covoare, mobilier, băi, a precizat Alexandra Copos, fiica  lui George Copos, pentru zf.ro.

Cele 272 de camere ale hotelului de cinci stele Athénée Palace Hilton, una din clădirile simbol ale Capitalei, vor fi renovate integral începând cu anul vi­itor, investiţia fiind estimată la 8 milioane de euro.

 „Pe 15 decembrie vrem să începem renovarea celor zece săli de conferinţă de la etajul unu, pe care le vom redeschide pe 1 martie, iar la finalul anului viitor avem în plan începerea renovării camerelor, care se va face treptat. Hotelul va fi deschis”, a declarat pentru ZF Alexandra Copos de Prada, fiica omului de afaceri George Copos, care a preluat în acest an conducerea companiei ANA Hotels.

 Alexandra Copos a mai declarat că:  „De un an jumătate lucrăm deja la două camere model, după planurile unui arhitect din Londra. Vom renova complet toate camerele, de la covoare, mobilier, băi”. În ultimii ani au fost modernizate recepţia şi spaţiile de la parter ale hotelului de lux. Clădirea din apropierea Ateneului Român a fost construită în 1914, după planurile arhitectului francez Teophile Bradeau.  dcnews.roloading...

Adauga un comentariu