Cazare

Hotel La Dolce Vita Bran

Publicat: 17 iun. 2012
9

Hotelul La Dolce Vita Bran reprezinta optiunea cea mai sigura si completa pentru turistii si oamenii de afaceri aflati in vacanta, in tranzit sau la evenimente in Bran. Proiectat si dotat dupa cele mai noi tehnologii si tendinte de profil , beneficiind de consultanta profesionala in industria ospitalitatii, La Dolce Vita are capacitatea de a oferi oaspetilor si partenerilor sai pachete de servicii integrate, acoperind nevoi diverse si garantand un raport corect calitate/pret.
Locatia Hotel La Dolce Vita Bran, intr-o zona care face faima Romaniei, a fost aleasa cu gandul la dorintele Dumneavoastra. La emotia rasaritului de soare, la dorul de liniste si aer curat, la placerea apropierii de legende, dar si la dorinta de a avea la indemana beneficiile civilizatiei, fara de care nu puteti trai.

Cea dintai proprietate de tip hotelier in inteles international din zona Bran, Hotel La Dolce Vita Bran, a intrat in cel de-al trei-lea an de activitate! Pregatiti-va sa traiti experienta intalnirii cu natura neatinsa, bucurandu-va insa de confortul si calitatea unica a serviciilor hoteliere din La Dolce Vita.

Cea dintai proprietate de tip hotelier in inteles international din zona Bran, La Dolce Vita, se afla in cel de-al treilea an de activitate! Pregatiti-va sa traiti experienta intalnirii cu natura neatinsa, bucurandu-va insa de confortul si calitatea unica a serviciilor hoteliere din Hotel La Dolce Vita Bran, cea mai buna obtiune de Cazare Bran.

Mai mult decat o promisiune, La Dolce Vita « reconciliaza » cu adevarat afacerile cu relaxarea, contextul rustic cu bunul gust, odihna activa cu dulcea viata fara grija, pe care echipa hotelului se straduieste sa v-o umple cu micile bucurii rezervate oaspetilor dragi. Conceput ca un hotel cu functiuni integrate, La Dolce Vita ofera diversitate, stil si atmosfera placuta oaspetilor individuali si grupurilor, sositi pentru vacante mai lungi sau mai scurte, pentru programe de team building si turism motivational, pentru a participa la reuniunile gazduite de hotel sau la evenimentele traditionale ale Branului. Imbinand fericit modalitatile de petrecere a timpului atat in spatii interioare, cat si in aer liber, hotelul La Dolce Vita este un punct de reper major nu doar in regiune, ci si in… agenda Dumneavoastra cu telefoane utile !
Cazare Cu o capacitate de cazare superioara celorlalte structuri de primire turistica din zona, hotelul La Dolce Vita pune la dispozitia oaspetilor sai 45 de spatii de cazare, dupa cum urmeaza : 42 de camere standard, cu o structura flexibila pentru o utilizare la fel de confortabila in varianta camera cu 2 paturi separate sau camera cu pat matrimonial, existand si posibilitatea adaugarii unui al 3-lea pat. 12 camere sunt interconectabile prin usa comuna, pentru nevoi de familie, o camera dispunand si de facilitati pentru persoane cu dizabilitati fizice. 2 apartamente Junior 1 apartament Executive.
Dotarile camerelor includ: baie proprie, TV color, cablu TV, minibar, conexiune Internet, acces securizat in camera pe baza de cartela magnetica etc. Hotelul dispune de lift si de intrare cu rampa pentru acces special (bagaj rulant, carucioare etc.).

Hotelul dispune de 3 sali modulare, care pot fi utilizate fie separat, fie ca intreg, avand o capacitate de pana la 120 persoane. Toate salile dispun de lumina naturala si instalatii multimedia incorporate, iar unul dintre module este completat de o terasa ce poate fi folosita cu succes in sezonul cald pentru diverse functiuni adiacente.
Centrul de relaxare In armonie cu contextul geografic deosebit al regiunii Bran si cu binefacerea naturii nealterate devenite emblema turistica a Romaniei, hotelul La Dolce Vita include o gama atractiva de facilitati interioare pentru ingrijirea formei fizice, a sanatatii si a starii de spirit a oaspetilor sai: Centrul de relaxare Armonia va ofera: fitness club sauna masaj terapie naturista si aroma-terapie Alte facilitati.
Adauga un comentariu