Cazare

Hotel Laguna – Mamaia

Publicat: 16 feb. 2012

Hotel Laguna are un amplasament exceptional pe litoralul romanesc si a fost gandit pentru cei ce doresc ceva special si nou, cat si pentru oamenii de afaceri, sejururi turistice, evenimente, seminarii, conferinte, receptii private, expozitii, prezentari de moda, concerte.

Designul avangardist este completat armonios de sera de plante exotice din spatiul receptiei. Tot acest spatiu mirific poate fi admirat din liftul panoramic care porneste chiar din centrul serei. Treptat, odata ce te deplasezi catre etajele superioare, prin spatiul vitrat se poate admira in toata splendoarea sa statiunea Mamaia. Seara, hotelul este scaldat intr-un spectacol de lumina arhitecturala astfel incat, ca o naluca, hotelul apare in culori diferite.
Receptia si intregul hotel sunt un spectacol in inox si sticla care se completeaza perfect cu spatiul vitrat al peretelui de sticla ce imbraca hotelul. Geamurile au dimensiuni mari, lasand privelistea de afara sa „patrunda” in interiorul hotelului.
La restaurantul „La Fenice” situat la parterul hotelului Laguna pot fi servite pranzul si cina, bucataria avand specific Italian.

Stabilimentul cotat la 4 stele este prevazut si cu un centru de conferinte cu o capacitate de 50 de personane care dispune de toate facilitatile si echipamentele necesare oricarui tip de eveniment: conferinte, training, team-building, seminarii, congrese, lansare de produse etc.
O dimineata lenesa, leganat pe balansoar, aroma unei cafele fierbinti , briza lacului nu pot decat sa prevesteasca o zi reusita.
Punctul „0″ al petrecerilor de pe litoral incep pe pontonul de tek construit pe malul lacului Siutghiol. Atmosfera incendiara, cocktailurile racoroase oferite de barmanii experimentati ce servesc la cochetul bar de pe centrul pontonului nu pot decat sa te faca fericit.

Contact
Telefon: 0341 454.466, 0723.562.167
Email: office@hotel-laguna.ro
Website: www.hotel-laguna.ro

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit