Cazare

Hotel Orizont Cozia – Calimanesti-Caciulata

Publicat: 17 iul. 2014
Statiunea Calimanesti Caciulata, situata sub poalele Muntilor Cozia, este cea mai apreciata dintre statiunile balneare din judetul Valcea, fiind cunoscuta in special pentru izvoarele termale, aerul usor ionizat negativ si multe atractii turistice.
Hotelul Orizont Cozia de 3 stele este situat pe Valea Oltului, la 18 km de Ramnicu Valcea, in statiunea balneara Calimanesti Caciulata, in apropierea Manastirii Cozia
Hotelul Orizont Calimanesti – Caciulata dispune de 96 de locuri de cazare, dispuse in 48 de camere moderne si confortabile dintre care 32 de camere cu pat matrimonial, 12 camere twin si 4 apartamente. Camerele sunt dotate cu Tv color si cablu, minibar, linie telefonica internationala, acces internet, acces in camera cu cartele magnetice, bai proprii cu cabina de dus si uscator de par, balcoane cu panorama impresionanta.

Vezi si Casa Alex – Slanic Moldova 

Hotelul Orizont Cozia pune la dispozitia dumneavoastra un restaurant modern si elegant, de 200 de locuri, unde va puteti relaxa pe cantecele formatiei de muzica a restaurantului si de meniuri variate formate din peste 80 de preparate (traditionale, exotice, preparate culese din bucataria indiana, ungureasca, italiana si multe noutati culinare) si, de asemenea, de o gama diversificata de bauturi alcoolice si nealcoolice.
De asemenea, Hotelul Orizont Cozia dispune de o sala de evenimente cu o capacitate de 210 locuri, 2 terase ce dispun de o priveliste deosebita (aici se pot organiza nunti, botezuri, reuniuni, aniversari, perteceri organizate, mese festive, team building – uri, trening – uri, receptii), una dintre ele fiind in aer liber si este situata langa izvoarele termale, dotata cu parculet de joaca pentru copii: topogan, balansoar, carusel, hinta, unde se pot petrece vara clipe de neuitat. Mai mult, Hotelul Orizont Cozia ofera un salon club de 70 de locuri (masa de tenis, de fotbal, biliad, joc poker, sah, table, remy, etc.), pentru agreement se pun la dispozitia dumneavoastra 5 ATV-uri, iar pentru cei ce-si doresc miscare si o forma fizica de invidiat, hotelul Orizont Cozia ofera o sala de fitness, o sauna cu o capacitate de maxim 4 locuri, precum si de un salon de masaj.

Vezi si Vila Flora – Medias 

Hotelul Orizont Cozia pune la dispozitia oaspetilor sai 3 sali de conferinta dotate cu toate cele necesare desfasurarii conferintelor (telefon/fax, video-proiector, flip- chart, ecran de proiectie, microfoane wireless, sonorizare, sistem de auditie si amplificare, televizor color, DVD, aer conditionat) cu o capacitate de 200, 100 si respectiv 60 de locuri.
Statiunea Calimanesti-Caciulata dispune de cel mai nou si modern centru expozitional din tara, proiecte pentru partie de ski, de stranduri termale acoperite si telecabina.


loading...

Adauga un comentariu