Cazare

Hotel Palace Sinaia

Publicat: 28 mai 2012

Hotel Palace Sinaia dispune de 150 de camere, in urmatoarea structura : – 3 apartamente; – 9 garsoniere; – 72 de camere cu doua paturi; – 47 de camere cu pat matrimonial; – 19 camere single. Hotel Palace Sinaia ofera oaspetilor sai atmosfera unui trecut indepartat, plin de liniste si ospitalitate. Hotel Palace Sinaia este situat ultracentral in statiunea Sinaia, chiar in parcul Ghica, in imediata vecinatate a Cazinoului si a Manastirii Sinaia, doua locatii istorice importante ale zonei.

Hotel Palace Sinaia va ofera utilitatile si facilitatile pe care le asteptati de la o asemenea locatie de prim rang: minibar, legaturi telefonice internationale directe, televiziune prin cablu, acces la internet, pastrarea obiectelor de valoare, spalatorie-curatatorie, birou de informatii, bar de zi, terase de vara, discoteca, room-service, frizerie-coafura, cosmetica, rent-a-car, parcare, sali de conferinta si reuniuni.

Camerele Hotel Palace Sinaia spatioase, luminoase si confortabile dispun de: – televiziune prin cablu; – linie telefonica directa; – minibar; – acces la internet; – uscator de par; – incalzire centrala; – baile din apartamente au cada cu hidromasaj.

Restaurantul hotelului Palace este o gazda ospitaliera pentru diverse evenimente din viata dumneavoastra. Restaurantul Palace va pune la dispozitie intr-o ambianta deosebita o larga varietate de preparate culinare din bucataria traditionala romanesca si internationala. Bauturile rafinate vin din toata lumea, iar vinurile sunt alese din cele mai reprezentative podgorii.loading...

Adauga un comentariu