Cazare

Hotel Perla – Mamaia

Publicat: 16 feb. 2012
9

Renovat integral in anul 1999, Hotel Perla este cotat la categoria 3 stele si beneficiaza de o pozitie privilegiata in statiunea Mamaia, fiind situat la o distanta mica, intre 100 si 200 de metri de principalele atractii din zona de sud a statiunii: Aqua Magic, plaja, Satul de Vacanta, Telegondola, Teatrul de Vara. Perla face parte din grupul de firme Perla Majestic, alaturi de hotelurile: Majestic din Mamaia, Majestic din Olimp, Majestic din Jupiter, Forum din Costinesti.
Toate camerele au vedere spre mare. Hotel Perla este deschis tot timpul anului si este unul dintre putinele hoteluri de pe litoral care in timpul sezonului estival ofera servicii all inclusive in pachete complete de cazare si masa.

Stabilimentul dispune de 159 camere double, 11 camere single, 11 camere triple, 32 apartamente dotate cu tv, cablu tv, telefon, minibar, aer conditionat, baie cu dus, geamuri termopan; apartamentele au living si dormitor. Hotelul dispune de numeroase facilitati: restaurant, baruri, crama, piscina, coafor, frizerie, cosmetica, sala de fitness, aerobic, masaj, sala de conferinte de 170 de locuri, parcare proprie.

La Restaurantul Perla de categoria I se pot servi micul dejun in sistem bufet suedez, dejunul cu bonuri valoric in sistem bufet suedez, cina cu servire „a la carte”, tot cu bonuri valorice.

Contact
Telefon: 0241 / 831.995
Fax: 0241 / 831.995
Email: perlamamaia@yahoo.com

Adauga un comentariu