Cazare

Hotel Regina Sinaia

Publicat: 28 mai 2012
9

O aparitie recenta pe harta turistica a Prahovei , Hotel Regina Sinaia cotat cu 3 stele, are o pozitie excelenta, fiind situat in bulevardul Ferdinand la jumatatea distantei dintre Cazino si Castelul Peles . Constructia sa, o materializare a stilului „Arta Povere” in care lemnul si caramida sunt combinate cu virtuozitate, confera gratie si eleganta, imbinand intr-o perfecta armonie frumusetea arhitecturii cu deplina functionalitate.

Hotel Regina Sinaia ofera turistilor 27 de camere din care un apartament si o suita . Camerele Hotel Regina Sinaia sunt dotate cu mini-bar, televizor si acces la internet. Hotelul ofera alaturi de cazarea in conditii excelente, bucate traditionale romanesti preparate cu inalta maiestrie profesionala de personalul super-calificat al restaurantului. Sala de fitnes, sauna, sunt tot atatea posibilitati de a va reconforta, de a va revigora organismul sau pur si simplu de a va petrece timpul in mod cat mai placut. La cerere, specialisti in masaj de relaxare pot face diferite masaje pentru ameliorarea afectiunilor musculare, sau numai pentru intretinere. Hotelul „REGINA” dispune totodata de: – o sala pentru fitness cu dotari ultra-moderne; – sauna pentru 6 persoane; – masaj – Wi-Fi internet.

La restaurantul hotelului, REGINA-MAMA, cu semineul sau emanand o atmosfera monahala si intima, cu linia sobra, curata, plina de farmec a mobilierului maroniu Inchis, Ingemanata fericit cu masivitatea grinzilor din lemn, pot lua masa concomitent 100 de turisti.

In perspectiva, conducerea hotelului Regina va organiza spre satisfactia iubitorilor sporturilor de iarna, excursii cu transport asigurat, la partiile de schi din Sinaia unde cele destinate incepatorilor: „Piramida”, „Dorului”, „Fata Dorului” sau celor avansati: „Carp”, „Papagal”, „Partia 1500”, „Turistica”, va asteapta cu scoli de initiere, centre care inchiriaza material sportiv si o multime de alte surprize. Cei care aleg sa schieze in alte statiuni, pot s-o faca pe partia „Kalinderu” din Busteni, „Sorica” de la Azuga, „Cocosul” sau chiar vestitul „Clabucet” din Predeal. Aici tinerii au posibilitatea sa se intreaca in concursuri de sanie sau bob, iar pe platoul pitoresc al muntilor Bucegi, initiatii pot practica schi fond. Ascensiunile cu telecabina sporesc magia privelistilor alpine de mare amplitudine, prezente la tot pasul. Oricarui turist venit sa-si petreaca weekend-ul sau concediul in statiunile montane de pe Valea Prahovei, care isi va pune intrebarea: de ce sa aleg „Regina”? ii putem raspunde foarte usor. Optam pentru acest hotel-restaurant pentru ca: – asezarea lui este extrem de accesibila cu orice mijloc de transport, – calitatea ireprosabila a serviciilor satisface orice exigenta, – solicitudinea si amabilitatea personalului calificat in scoli specializate, intrunesc superlativul absolut, – datorita multitudinii activitatilor placute ce se organizeaza in incinta si serviciilor diversificate, un om poate petrece aici fara a parasi hotelul, o zi intreaga, – dotarile sistemului de cazare, ale salii de conferinte si restaurantului se ridica la standarde europene, – luminozitatea ca motiv central si curatenia intregii locatii se inscriu in conditiile sine qua non ale functionarii ei cotidiene, si daca aceste raspunsuri par neadevarate, va invitam sa-i faceti o vizita „REGINEI”, pentru a va convinge de veridicitatea lor

Adauga un comentariu