Cazare

Hotel Sofia Bran

Publicat: 22 iun. 2012
9

Hotel Sofia Bran. Situat in Bran intr-un cadru natural de o rara frumusete, Hotel Sofia Bran sta la dispozitia turistilor pe toata durata anului.
Recent deschis Hotel Sofia Bran, ofera 34 de locuri de cazare dispuse in 4 camere duble matrimoniale si 9 camere double twin.

Hotelul Sofia dispune si de 2 apartamente modern si elegant mobilate, cu o capacitate de 4 locuri de cazare dispuse intr-un dormitor cu pat matrimonial si un dormitor cu doua paturi twin, oferind confortul si facilitatile unui hotel de 2 stele.
Camerele au balcoane, sunt decorate si mobilate modern cu mobilier din lemn masiv, grup sanitar propriu cu dus, Tv+Catv, telefon international si acces internet, pastrand specificul zonei montane, astfel incat sa ofere confortul necesar si un ambient placut.

Restaurantul, cu o capacitate de 40 de locuri, ofera o gama larga de produse din bucataria traditionala si internationala.
Semineul cu lemne contribuie la intretinerea unei atmosfere intime si deosebite si garanteaza o seara de succes, indiferent ca participati la un dineu de afaceri sau oferiti persoanei dragi o cina romantica.
Petrecerea unui concediu sau a unui week-end va fi cu siguranta o experienta placuta, garantata de experienta si profesionalismul angajatilor nostrii.
Adauga un comentariu