Magazin

Hotelul unde se doarme in masini – GALERIE FOTO

Publicat: 23 dec. 2012

Un hotel din Stuttgart dedicat iubitorilor de automobile are camerele decorate cu teme de cinema drive-in, service auto sau spalatorie, iar paturile sunt facute din masini adevarate, scrie Daily Mail.

Hotelul „V8” are zece dintre cele 34 de camere decorate cu mobilier obtinut din componente de masini de diferite marci, de la Morris Minor la Mercedes.

Costul camerelor special amenajate variaza intre 135 si 466 de euro pe noapte.

Cladirea hotelului V8 a fost initial un terminal al aeroportului Boblingen, deschis in 1915. Aeroportul a fost bombardat in timpul Razboiului Mondial, dar a fost reconstruit si redeschis in 2009, de data aceasta ca hotel. Jumatate din cladire este ocupata de hotelul V8, cealalta jumatate fiind dedicata muzeului auto Meilenwerk.

„Toti vor sa ramana aici (la hotel – n.r.) cand vin sa viziteze Meilenwerk. Este foarte surprinzator faptul ca vin sa se cazeze in camerele decorate cu masini chiar si cei care locuiesc in zona”, a spus un angajat al hotelului. El a mai adaugat ca hotelul atrage persoane de toate varstele, indiferent de ocupatie, nu numai entuziasti ai automobilelor.

„Am cazat si cateva celebritati, insa nu pot sa va spun cine sunt pentru ca nu am voie”, a declarat receptionerul.

Adauga un comentariu