Local

Hoti de lemne, perchezitionati de politisti. Indivizii au defrisat o padure din Tibana

Publicat: 29 mart. 2017
1
La data de 28 martie, politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Miroslava, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au efectuat 7 perchezitii domiciliare pe raza comunei Tibana, la persoane banuite de comiterea infractiunilor de taiere fara drept de arbori si furt de arbori taiati fara drept.

Citeste si:

 
Arestati preventiv pentru furt de lemne. Au defrisat o padure la Tibana 
In urma perchezitiilor domiciliare efectuate, au fost ridicati in vederea confiscarii 8,543 m cubi material lemnos de diferite esente, detinute fara documente justificative, bunuri ce ar fi fost folosite la taierea si sustragerea de material lemnos, respectiv drujbe, joagare si topoare, in valoare de aproximativ 3.000 de lei, precum si de 1.150 lei, suma ce ar proveni din comercializarea materialului lemnos. 
Au fost adusi la cercetari 5 barbati cu varste cuprinse intre 17 si 63 de ani, toti din comuna Tibana, banuiti de comiterea infractiunilor de taiere ilegala si furt de arbori taiati ilegal. 
In baza probatoriului administrat in cauza, barbatii au fost retinuti de procurori, pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmand ca la data de 29 martie sa fie prezentati Judecatoriei Iasi, cu propuneri legale. 
Cercetarile continua.
Adauga un comentariu