Local

Hoții au intrat la Tiki Beach Iași. Întâmplarea a fost surprinsă de o cameră de supraveghere

Publicat: 12 aug. 2022
Hoții au intrat la Tiki Beach Iași. Întâmplarea a fost surprinsă de o cameră de supraveghere
Hoții au intrat la Tiki Beach Iași

Se pare că aseară, 11.08.2022, Tiki Beach din Iași a fost vizitat de hoți. Din cele două clipuri postate pe o rețea de socializare, se poate observa că făptașul este un tânăr care a intrat în spatele unui bar și ar fi părăsit incinta ținând în mâini o cutie în care erau mai multe pachete de țigări.

Având în vedere că în acest weekend la Tiki Beach vin artiști de renume, clienții și fanii acestora se vor înghesui la concerte, iar angajații le-au transmis să vină cu provizii de acasă.

„Aseară m-au călcat hoții și nu am țigări, nici furnizorul nu-mi poate aduce că-i weekend. Vă rog să veniți cu provizii de țigări la voi”, este mesajul transmis pe o rețea de socializare.

Tiki Beach rămâne primul local pe care îl aleg ieșenii de toate vârstele când doresc să se distreze. Spațiul mare, artiștii momentului și grija față de clienți au transformat afacerea TIki într-una de succes.

Schimbări importante anunțate de organizatori

Administrația Tiki Beach este foarte receptivă cu privire la sesizările multiple pe care le-a primit, în special anonim, prin intermediul poliției. După ce s-a chemat un specialist în sonorizări, care a pus toate boxele astfel încât decibelii ce ajung în zonele locuite să fie la nivelul legal de “gălăgie” din timpul nopții, administrația de la Tiki Beach schimbă programul evenimentelor.

Intrarea în lumea Tiki Nights începe de la ora 21:00, iar artiștii sunt constrânși să vină pe scenă în intervalul legal de program.

Localnicii din zona Tiki pot să fie ceva mai triști acum când sigur nu vor mai auzii muzica “hot” de la cel mai tare loc de petreceri din Iași.

„Am îngropat bașii sub scenă, am orientat boxele, am făcut harta sunetului, ca în zonele locuite să nu depășească nivelul legal admis. Este o aplicație care localizează și măsoară decibelii în timp real. Cu toate acestea, ca să evit mai mult «discuțiile», am pus toate evenimentele mai devreme decât până acum. Dorim să înțelegem și oamenii care doresc să se odihnească, dar sunt și exagerări. Am deschis ultimii anul acesta, intenționat. Era închis localul și am primit reclamații legate de disconfortul sonor creat de Tiki. Înainte erau plângeri din cauza pandemiei, acum sunt plângeri că facem gălăgie”, a declarat Răzvan Ștefan, administrator Tiki Bach
Comentarii
Adauga un comentariu