Actualitate

Hoţii care au spart mai multe bancomate au fost prinşi de oamenii legii cu ajutorul unui elicopter în Tecuci EXCLUSIV – VIDEO

Publicat: 22 oct. 2020
Hoți de bancomate prinși în flagrant de polițiști la Galați
Hoți de bancomate prinși în flagrant de polițiști la Galați

Conform surselor BZI.RO, cei care au comis mai multe jafuri din bancomate din două localităţi din Galaţi au fost prins. Infractorii au fost prinşi de DIICOT Galaţi pe raza localităţii Tecuci.

Pentru operaţiunea de prindere a infractorilor s-a folosit şi un elicopter. Conform datelor din ancheta, patru persoane au fost reţinute cu suspiciunea de jaf din bancomat. Oamenii legii au prins infractorii care încercau să detoneze un bancomat.

Bărbaţii au încercat să se sustragă răspunderii legale, dar oamenii legii ajutaţi de procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri din cadrul BCCO şi DOS au organizat un filaj şi i-au prins în cele din urmă. La acţiune a participat şi un elicoper MAI.

În urma prinderii celor 4 suspecţi, se desfăşoară mai multe percheziţii domiciliare. BZI.RO vă prezintă în exclusivitate imagini din momentul reţinerii suspecţilor.

 

Hoţii au acţionat pe raza mai multor localităţi din Galaţi

Conform datelor din dosar, poliţiştii au fost apelaţi printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 4 dimineaţa. Se pare că un bancomat din incinta unei societăţi comerciale prezenta urme de distrugere. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au observat că fanta de eliberare a bacnotelor era uzată din punct de vedere mecanic.

După ce au observat acest lucru, oamenii legii au mai constatat faptul că întreg bancomatul era distrus, iar din interiorul acestuia a fost sustrasă o sumă de bani.

Martorii care locuiesc în zona le-au spus oamenilor legiii că în cursul nopţii respectivă s-a auzit o bubuitură puternică. Unii dintre aceştia au mai observat cum hoţii strângeau banii de pe jos.

În altă ordine de idei, oamenii au explicat poliţiştilor că hoţii au acţionat în urma unor informaţii pentru că, coincidenţă sau nu, bancomatul respectiv fusese alimentat cu doar o zi în urmă.

Ce spun oamenii legii

Oamenii legii au dat publicării, la acea dată un comunicat de presă prin care au explicat modul de acționare al hoților:

La data de 15.09.2020, în jurul orei 04.00 I.P.J. Galaţi a fost sesizat prin SNUAU 112, despre faptul că, în comuna Tuluceşti, judeţul Galaţi, bancomatul, aparţinând unei unităţi bancare, din incinta unei societăţi comerciale, prezintă urme de distrugere.

Poliţiştii ajunşi la scurt timp la faţa locului au constatat faptul că persoane necunoscute, ar fi forţat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat. În urma deflagraţiei, partea din spate a bancomatul a fost distrusă, iar din interior a fost sustrasă o sumă de bani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art.229 Cod Penal, de către poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Galaţi, care au preluat cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Galați.

 

Comentarii
  • Tot degeaba ! no sa aiba mare efect si o sa le platiti si mancarea si cafeaua calda !, la toti hotii taiat nasul urechile si ouale si astfel va fi liniste urmatorii 50 de ani pentru bancomate si alte case si magazine

Adauga un comentariu