Local

Hotii de buzunare, foarte activi la Iasi. Ce bunuri au furat

Publicat: 29 ian. 2015
1

In dupa-amiaza zilei de ieri, o tanara de 20 ani, din Barlad, judetul Vaslui, a reclamat faptul ca in jurul orei 14:00, in timp ce calatorea cu un autobuz de pe ruta 42 din Iasi, persoane necunoscute, profitand de neatentia sa, i-au sustras din geanta un portofel cu acte personale si suma de 200 de lei, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 250 lei. In cauza este intocmit dosar penal pentru furt calificat.

Vezi si Talhar bagat dupa gratii dupa ce a jefuit o tanara in Copou

Ieri, 28 ianuarie 2015, Sectia 3 Politie a fost sesizata de o adolescenta de 17 ani, din Miroslava despre faptul ca in noaptea de 24 spre 25 ianuarie, in intervalul orar 1:00 – 1:45, persoane necunoscute, profitand de neatentia sa, i-au sustras un telefon pe care l-a lasat nesupravegheat pe o masa din incinta unui local de pe strada Cuza Voda din Iasi, unde participa la aniversarea unei colege. Valoarea prejudiciului reclamat este de 850 de lei.

Comentarii
  • 17 ani, in crasma la ora 1,00-1,45 …
    Erau si parintii colegei acolo? Cum de a fost primita, minora fiind in crasma? In care anexa era in alea 45 minute cand i s-a furat telefonul?
    Politia si-a pus intrebarile aste, ca despre consumatie, sunt convins ca au baut suc si laptic de capra?!

Adauga un comentariu