Eveniment-Social

Hotul de la casele de amanet a fost prins

Publicat: 07 feb. 2015
1

Cel care era banuit de comiterea talhariilor de la casa de amanet din zona intersectiei Cotnari si de la barul din zona garii a fost identificat de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Biroului de Investigatii Criminale, cu sprijinul luptatorilor SAS din cadrul IPJ Iasi. Acestia au efectuat  în aceasta dimineata, o perchezitie  la o persoana banuita de comiterea a doua tâlharii. 15  politisti ieseni au  efectuat, sub supravegherea procurorului de caz, o perchezitie, în comuna Ciurea, la o persoana banuita de comiterea a doua infractiuni de tâlharie, în luna decembrie 2014, de la o casa de amanet din zona intersectiei Cotnari, respectiv în luna ianuarie 2015, de la un bar din zona Garii, din municipiul Iasi.

Din cercetari a rezultat ca Florin Paiu, în vârsta de 39 ani, ar fi amenintat cu acte de violenta si deposedat cele doua gestionare  de sume de bani, telefoane mobile si o tableta, dupa care ar fi fugit cu bunurile. În urma perchezitiilor efectuate, politistii ieseni au gasit la adresa din comuna Ciurea mai multe bunuri, susceptibile a proveni din comiterea celor doua infractiuni. Prejudiciul cauzat prinactivitatea infractionala este de aproximativ 3500 lei.

Barbatul recunoaste comiterea celor doua fapte, iar cercetarile continua în vederea stabilirii întregii activitati infractionale a acestuia si recuperarii integrale a prejudiciului,  urmând a fi prezentat unitatii de parchet competente cu propuneri legale. Actiunea a beneficiat desuportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Române.

Adauga un comentariu