Local

Hoţul smart şi nu prea! A furat un telefon din Iaşi, l-a vândut la Bacău, iar de la Bacău a furat un telefon şi a încercat să îl vândă la Iaşi

Publicat: 14 aug. 2020
Hoţul smart şi nu prea! A furat un telefon din Iaşi, l-a vândut la Bacău, iar de la Bacău a furat un telefon şi a încercat să îl vândă la Iaşi

Un hoţ a încercat să facă o schemă prin care spera că o să se poată sustrage justiţiei din România. Un bărbat în vârstă de 49 de ani domiciliat în Iaşi a furat un telefon mobil pe care l-a vândut în Bacău, totuşi, ulterior a fost prins.

A furat un telefon din Iaşi, l-a vândut la Bacău, iar de la Bacău a furat un telefon şi a încercat să îl vândă la Iaşi

Bărbatul domiciliat în Iaşi a pus la cale un întreg plan prin care să scape de răspunderea penală. Ghinion, însă! Poliţiştii l-au identificat şi l-au plasat sub control judiciar timp de 60 de zile. Conform informaţiilor existente, bărbatul stabilise o întreagă strategie prin care să poată fura în linişte.

Concret, bărbatul a furat un telefon mobil din Iaşi şi a călătorit în Bacău pentru a valorifica bunul furat. Odată vândut produsul, acestuia i-a venit ideea de a fura un telefon din Bacău şi a încerca să îl vândă la Iaşi! Ghinion! Acesta nu a mai reuşit să îl valorifice şi a fost prins de oamenii legii.

” Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 5 august a.c., acesta ar fi sustras un telefon mobil, dintr-un cabinet medical din municipiul Iaşi, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.”

Poliţiştii l-au identificat pe individ

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.2 Poliţie Iaşi l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 49 de ani care este suspect de comiterea infracţiunii de furt. În cele din urmă, după ce pe data de 12 august a fost reţinut preventiv de oamenii legii, a fost plasat în control judiciar pentru 60 de zile

” Poliţiştii ieşeni au identificat un bărbat bănuit de furt. Acesta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au identificat un bărbat, de 49 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 august a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar la data de 13 august a.c., a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, faţă de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.” se explică în comunicat.

Adauga un comentariu