Hardware

HP aduce in Romania primul multifunctional laser cu scaner 3D

Publicat: 25 apr. 2012

HP anunta lansarea in Romania a HP LaserJet TopShot Pro M275, primul multifunctional din lume capabil nu doar imprime sau sa copieze in culori la calitate profesionala, cat mai ales sa scaneze si sa copieze o multitudine de obiecte 3D. Cu ajutorul unui sistem unic si inovator cu o camera amplasata pe un brat mobil, HP TopShot fotografiaza obiectul tridimensional ales din mai multe unghiuri. Un total de sase imagini sunt captate per scan sau copie, prin declansarea succesiva a unui set de trei flash-uri de lumina din unghiuri diferite si inca trei de ambient cu niveluri de expunere variate. Toate acestea sunt combinate automat pentru a produce o imagine de calitate profesionala fara reflexii sau umbre nedorite.

HP TopShot reprezinta cea mai simpla si directa modalitate prin care utilizatorii pot transpune obiecte 3D in imagini digitale clare si realiste, pe care le pot partaja apoi cu usurinta cu alti utilizatori. Gandit pentru a usura activitatea IMM-urilor sau a micilor intreprinzatori, noul HP LaserJet TopShot Pro M275 le permite acestora sa scaneze usor si sa trimita catre Internet, in timp real, imagini cu produsele dorite. Utilizatorii pot renunta astfel la sesiunile foto dedicate si pot folosi exclusiv HP TopShot pentru a realiza imagini digitale cu produsele pe care doresc sa le promoveze, putand sa creeze, cu minimum de efort si costuri, diferite materiale promotionale de calitate profesionala.

Noul HP TopShot se dovedeste a fi o solutie la fel de eficienta indiferent de domeniul de activitate al utilizatorilor. Fie ca este vorba despre bijuterii lucrate manual, jucarii, prajituri, obiecte decorative sau componente electronice, tehnologia pantentata HP de procesare a imaginii asigura uniformitatea si acuratetea culorilor pentru fiecare scanare, indiferent de conditiile ambientale de lumina. In plus, cu ajutorul software-ului incorporat HP Scan, utilizatorii pot elimina fara probleme chiar si fundalul imaginii scanate, pastrand doar reproducerea obiectului in sine. Astfel, imaginile scanate pot fi folosite imediat, fara a necesita alte operatiuni complicate de editare foto.

HP LaserJet TopShot Pro M275 permite, de asemenea, accesul utilizatorilor la o gama larga de aplicatii online cu ajutorul carora pot posta, trimite sau imprima documente si imagini direct de pe internet, fara a avea nevoie de un PC.

In plus, noul multifunctional HP incorporeaza tehnologia HP ePrint, permitandu-i astfel oricarui utilizator sa imprime din miscare, de oriunde si orice moment, folosind orice dispozitiv mobil conectat la Internet cu ajutorul caruia trimite un simplu email catre adresa specifica a echipamentului. HP LaserJet TopShot Pro M275 include, de altfel, si solutia de imprimare AirPrint, ce permite imprimarea wireless direct de pe orice iPad, iPhone si iPod touch.

In acelasi timp, HP LaserJet TopShot Pro M275 poate fi utilizat pentru scanarea rapida si fara probleme a unui numar mare de documente, carti, ziare sau fotografii. Cu ajutorul aplicatiilor web integrate, imaginile pot fi trimise direct catre contul de Google Docs al utilizatorului de unde pot fi apoi imprimate sau trimise mai departe, totul fara a deschide un calculator.

O alta caracteristica menita sa ajute companiile mici este functia ce permite scanarea simultana a mai multor carti de vizita si includerea automata a informatiilor de pe ele in bazele de date ale companiei. Practic, toate informatiile de contact cuprinse intr-o carte de vizita sunt salvate automat de HP TopShot in campurile potrivite dintr-o baza de date interna, eliminand astfel complet transferul manual de date.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit