Hardware

HP EliteBook Folio 9740m – ultrabook pentru profesionisti – FOTO, VIDEO

Publicat: 11 mai 2012

Diagonala de 14″ nu a prins in tara noastra. Nu vrem acum sa intelegem de ce, insa vom saluta decizia celor de la HP de-a o folosit pentru EliteBook Folio 9470m. Acest portabil ar trebui sa fie un ultrabook dedicat domeniului business. Producatorul nu spune nimic in legatura cu configuratia, dar este de asteptat ca sa avem parte de plartforma Ivy Bridge cu procesoare ULV. Ecranul are o rezolutie de 1366×768, iar carcasa masoara doar 19 mm grosime. Portabilul cantareste 1,63 kg.

Lansarea lui HP EliteBook Folio 9740m

Din pacate, la Shanghai, la lansarea oficiala, nu a fost disponibil un model functional. Mai jos gasiti un clip de prezentare cu o replica a lui HP EliteBook Folio 9740m. Pot fi observate liniile curate, tastatura chiclet neagra si touchpad-ul generos, asistat de un trackpoint. In carcasa vom gasi pana la 16 GB RAM si un HDD de 500 GB, ajutat de un SSD mSATA cu pana la 32 GB. Pentru cei cu bugete mai relaxate, exista si optiunea unui SSD de 256 GB.

HP EliteBook Folio 9740m - profil de 19 mm

Fanta subtire din stanga este un cititor pentru smart card, pe restpad fiind vizibil si un cititor de amprente. Printre alte elemente de securitate enumeram un chip TPM si suita HP Protect Tools. Lipseste iesirea video HDMI, insa avem una Display Port.

HP EliteBook Folio 9740m va fi disponibil pe piata in luna octombrie, dupa lansarea oficiala a procesoarelor Ivy Bridge ULV. Pretul nu a fost mentionat de producator.

HP EliteBook Folio 9740m - cantareste 1,63 kg

Adauga un comentariu