Vrei să slăbeşti? Atunci încearcă mixul de ghimbir, lămâie şi hrean. Asociat cu reguli alimentare bine trasate şi cu câteva exerciţii fizize regulate, garantat dai jos kilogramele în plus. Nu te supune regimurilor de mâncare restrictive, precum dieta daneză. Rişti ca, după încheierea dietei, să cazi în plasa efectului yo-yo. Uite cu ce să ai succes: reţeta de hrean cu ghimbir şi lămâie.
E o combinaţie care face minuni pentru organism nu doar când e vorba de slăbit, ci şi pentru întărirea imunităţii. De ce? Pentru că e o sursă excelentă de fibre şi proteine şi nu conţine multe calorii. În plus, stimulează şi detoxifierea ficatului şi arderea grăsimilor în timp record.
Asigură-te, în primul rând, ca ingredientele sunt de calitate bună. Nu uita să pui miere de salcâm, pentru a-i mai atenua din aroma destul de puternică. Mixul acesta este eficient pentru persoanele care obişnuiesc să consume alimente grase, stimulând digestia.
De ce să mănânci hream cu ghimbir şi lămâie:
Uite de ce ingrediente ai nevoie:
Mod de preparare: Mai întâi speli bine hreanul şi ghimbirul. Apoi le dai pe razătoare. Adaugi scorţişoara, sucul de lămâie şi mierea. Amesteci bine totul şi pui într-un borcan curat. Speli bine şi lămâile, le ştergi apoi cu oţet şi le tai mărunt. Scoate-le sâmburii şi pune-le în blender. După ce s-au mixat bine, adaug[ foarte puţină miere. Pune totul peste mixul din borcan, amesteca şi băgă în frigider.
Cum se consumă? Simplu! În fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, se ia câte o lingură din acest amestec, dar şi seara, înainte de somn. Cura nu trebuie să dureze mai mult de 3 săptămâni.
Uite câteva motive pentru care e bine să consumi ghimbir săptămânal:
Ştiai că… ghimbirul provine, de fapt, din pădurile tropicale din Africa de Sud? Efectele lui sunt cunoscute încă din Antichitate. Inclusiv Pitagora a promovat ghimbirul.