National

Hrebenciuc: Sunt multumit de cum arata Guvernul. Gabriel Oprea va fi 100% in noul cabinet

Publicat: 19 dec. 2012

Deputatul Viorel Hrebenciuc a declarat astazi, inaintea sedintei Comitetului National Executiv al PSD, ca este multumit de componenta cabinetului Ponta II. Totodata, Hrebenciuc a spus ca nu se teme de eventuale obiectii ale presedintelui Basescu fata de un ministru.

„Sunt multumit de cum arata Guvernul. Sunt oameni tineri care au demonstrat ce pot sa faca”, a declarat Hrebenciuc, potrivit rtv.net.

Acesta a confirmat ca Gabriel Oprea va face parte, „suta la suta” din noul guvern, urmand sa ocupe un post de viceprim-ministru.

Intrebat daca are temeri ca Traian Basescu ar putea sa nu fie de acord cu desemnarea unor ministri, Hrebenciuc a aratat ca seful statului nu se poate opune, putand eventual doar sa faca unele comentarii publice.

„Domnul presedinte, cand l-a nominalizat pe Victor Ponta si dupa ce acesta va avea avizul Parlamentului, nu va face decat o formalitate. Presedintele nu se ocupa de problemele de imagine ale ministrilor. El poate lua cuvantul la depunerea juramantului, aici nu poate sa-l opreasca nimeni”, a declarat Viorel Hrebenciuc.loading...

Adauga un comentariu