Eveniment-Social

Hritac si Ziarul de Iasi, gornetele electorale ale primarului Nichita – FOTO

Publicat: 29 mart. 2012

@ Este de notorietate faptul ca Ziarul de Iasi plateste pentru spatiul din strada Smardan catre primarie o chirie mai mult decat modica

Dupa ce a transformat ziarul primariei, Curierul de Iasi, in gorneta electorala, primarul Gheorghe Nichita a mai gasit o trompeta care sa-i cante realizarile edilitare. Cotidianul Ziarul de Iasi, patronat de Toni Hritac, a inceput deja, cu mult inainte de campanie, sa-i ofere primarului Nichita o serie de spalaturi corporale si o ridicare in slavi atunci cand trebuie. In editia de ieri, Ziarul de Iasi publica un material prin care sustinea cat de bune si frumoase sunt lucrarile la pasajul subteran din zona Fundatie. Concret, in Ziarul de Iasi aparea un material intitulat „Incepe sa se contureze pasajul subteran de la Fundatie”, in care se arata ca pasajul respectiv capata forma. Chiar daca muncitorii abia au apucat sa sape o groapa de vreo doi metri si sa scoata doua-trei roabe de pamant, gorneta primarului Nichita a si sarit sa demonstreze cu incantare cat de mari sunt realizarile acestuia. Mai mult, in articolul respectiv se sustinea si faptul ca pasajul urmeaza sa fie gata in august 2012, si asta in ciuda evidentelor, care arata ca proiectul va fi dus pana spre viitoarele alegeri. Ziarul de Iasi nu a pomenit nici macar un cuvant despre modul in care Nichita a ajuns sa-si faca reclama pe banii iesenilor, amplasand bannere electorale langa panourile constructorilor.

De fapt, Toni Hritac, patronul Ziarului de Iasi, are nevoie de banii primarului, iar comuniunea dintre cei doi trebuie sa fie perfecta. Nu este pentru prima data cand Ziarul de Iasi manipuleaza cetatenii cu articole elogiatoare despre primarul PSD. Aproape de fiecare data cand Gheorghe Nichita calca stramb si este taxat, gorneta patronata de Hritac sare in apararea acestuia.

Este de notorietate faptul ca Ziarul de Iasi plateste pentru spatiul din strada Smardan catre municipalitate o chirie mai mult decat modica. Practic, Hritac s-a ales cu o pleasca din partea primariei lui Nichita, daca aducem in discutie spatiul din zona Smardan. Cand a venit vorba de inchirierea spatiului, la licitatie s-au prezentat doua firme fantoma, controlate de acelasi om, Toni Hritac. Asa se face ca ziarul a ajuns sa functioneze intr-un spatiu urias, intr-o zona foarte buna din oras, si pentru care, surpriza, nu plateste mai nimic. Mai mira pe cineva asocierea Hritac – Nichita? Credem ca nu.

Comentarii
  • Mare mafiot e acest HRITAC,mana in mana cu NICHITA,au terenuri pe la P.NEAMT .De unde are atitea bani de distractie, de concedii numqai in strainatate.BINE A FACUT NAVASTA-SA CA SI-A LUAT LUMEA IN CAP SI A LASAT ACEST MAFIOT SI A PLECAT PESTE MARI SI TARI

  • Si totusi, n-am inteles dintr-un articol asa de mare: cat plateste Ziarul de Iasi chirie pe spatiul cu pricina? Spune-ti suma, sa apreciem noi care citim daca e mica sau e mare! Asa e normal.

Adauga un comentariu