National

HTC a lansat cel mai performant smartphone al sau

Publicat: 20 feb. 2013
1

Apple iPhone 5 si Samsung Galaxy SIII sunt cele mai cumparate smartphone-uri din lume, insa puse fata in fata cu acest model lansat, ieri, de o companie din Taiwan, ele par depasite. Taiwanezii de la HTC au lansat cel mai nou smartphone al lor, acesta fiind totodata si cel mai performant mobil creat vreodata de companie. Telefonul se numeste HTC One, are un ecran de 4, 7 inch, Super LCD cu 469 ppi si un corp din aluminiu care nu depaseste 9,3 mm in grosime. La interior se gaseste chipsestul Qualcomm Snapdragon 600 cu procesor quad core Krait 300 de 1.7GHz, 2 GB RAM si grafica Adreno 320.

Camera foto principala are doar 4 megapixeli, insa taiwanezii spun ca senzorul este unic. Camera include un obiectiv cu diafragma f/2.0 si un senzor  cu UltraPixels, care retine cu 300% mai multa lumina decat senzorii traditionali ai unei camere de smartphone. Aceasta noua abordare aduce cu sine si o performanta importanta in cazul conditiilor de iluminare slabe si o serie de alte imbunatatiri ale calitatii fotografiilor si clipurilor video.

HTC One va veni cu 32 sau 64 GB spatiu de stocare fara posibilitatea extinderii prin carduri de memorie. In ceea ce priveste conectivitatea, One este prevazut cu LTE, NFC, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4 si GPS cu GLONASS. HTC One va rula sistemul de operare Android 4.1.2 ?i se va putea trece relativ repede la 4.2.2. HTC One impresioneaza si la capitolul sunet, acesta avand difuzoare stereo care emit pana la 93 de decibeli. HTC One va fi disponibil in negru si argintiu incepand de luna viitoare la peste 185 de operatori de telefonie mobila. Nu se cunsoc detalii despre pret.

sursa:capital.ro 

Adauga un comentariu