Magazin

HTC a lansat gama One, smartphone-uri care reinventeaza puterea – VIDEO

Publicat: 27 feb. 2012
1
HTC a lansat, la Barcelona o noua gama de telefoane smartphone: HTC One, cu modelele One X, One S si One V. Lansarea a fost facuta la Congresul Mondial al Mobilelor care a avut loc la Barcelona. 
Majoritatea companiilor producatoare de telefoane mobile si-au anuntat lansarile inainte de a incepe congresul, dar HTC a preferat sa faca o surpriza fanilor. Evenimentul de lansare a fost unul cu adevarat deosebit: tinut intr-un dom urias din Cúpula las Arenas, unde s-au tinut principalele conferinte ale evenimentului. 
HTC One X este cu adevarat o bestie in lumea smartphone-urilor: cu un touchscreen de 4.7 inch si un procesor quad core Tegra 3, un giga de RAM, carcasa de policarbonat. Cu o noua tehnica de fotografie: o camera foto de 8 megapixeli, capabila sa faca fotografiile in 0.7 secunde si cu o lentila f/2.0, care captureaza mai multa lumina decat camerele montate anterior pe telefonele HTC. 
Mai mult telefonul are o aplicatie speciala care faciliteaza conectarea la un televizor pentru a putea viziona rapid pozele sau videoclipurile. 
Adauga un comentariu