Telefoane mobile

HTC Droid DNA versus LG Optimus G: o comparatie a flagship-urilor – VIDEO

Publicat: 11 ian. 2013

Cei de la Pocketnow.com au realizat o comparatie interesanta intre flagship-urile Android ale momentului: HTC Droid DNA si LG Optimus G. Ambele sunt aratoase si pe ambele le vom vedea impartindu-si preferintele publicului pasionat de Android, cel putin pana apare Samsung Galaxy S IV.

Droid DNA are un mic avantaj prin faptul ca e rezistent la apa, in vreme ce LG Optimus G are un avantaj important la capitolul spatiu de stocare. Astfel, Optimus G ofera 32 GB fata de HTC Droid DNA, care ofera doar 16 GB. E drept ca smartphone-urile au si multe elemente in comun, avand aproape aceeasi greutate (138 grame versus 145 grame), 2 GB RAM si procesoare quad core. La ecrane avantajul e de partea lui HTC Droid DNA, cu diagonala de 5 inch si rezolutie 1080p, fata de ecranul de 4.7 inch si resolutie 768p a lui Optimus G.

Ambele telefoane ofera suporta LTE si aceste modele nu sunt foarte diferite nici la capitolul baterie, unde HTC Droid DNA vine cu o baterie de 2020 mAh, iar LG Optimus G dispune de o baterie de 2100 mAh. In alte tari HTC Droid DNA costa cam cu 50 de dolari mai mult si din primele review-uri a fost foarte criticat la capitolul baterie, plus diagonala prea mare. Voi ce model preferati si de ce?loading...

Adauga un comentariu