Telefoane mobile

HTC M7 – noi imagini de prezentare

Publicat: 23 ian. 2013

Dupa multe speculatii si o poza de prezentare cel putin dubioasa, iata ca avem si primele imagini reale cu HTC M7, noul varf de gama HTC in gama smartphone Android.

Mult mai aratos si cu un design apropiat tematicii seriei 2012 de telefoane HTC, M7 vine cu margini rotunjite si un scut din sticla minerala ce urmareste discret conturul carcasei. Aparent, camera frontala este pozitionata in dreapta ecranului, iar clapeta pentru volum poate fi gasita in lateral-dreapta.

Spatele carcasei a primit un finisaj mat, cu textura cauciucata anti-alunecare. Tot aici putem vedea camera foto insotita de blitz LED, iar in partea de jos avem binecunoscutul logo Beats Audio, pozitionat deasupra grilei pentru difuzorul extern.

Pe ecranul Full HD cu densitate 446 ppi si diagonala 4.7 inch poate fi observata ceea ce pare a fi noua interfata HTC Sense 5.0, utilata cu un nou widget pentru ceas.
       
Din pacate setul complet de specificatii nu este deocamdata cunoscut, insa zvonurile dau ca sigura folosirea unui chipset quad-core la 1.7 GHz.

Potrivit altor surse, pretul lui HTC M7 ar urma sa atinga pragul de 600 dolari, in pachet retail fara abonament.loading...

Adauga un comentariu