Telefoane mobile

HTC One isi etaleaza formele inclusiv pe culoarea rosu

Publicat: 21 feb. 2013

Ziua de ieri a marcat data la care a avut loc evenimentul de presa HTC, pentru a descoperi cel mai nou smartphone model pilot, care e de asemenea unul dintre dispozitivele menite sa ne schimbe viziunea asupra evolutiei tehnologiei mobile. Aparatul ofera foarte multe caracteristici unice si pe de-asupra arata foarte bine.

In ultimele saptamani, HTC au fost cu siguranta mai mult decat de obicei in centrul atentiei si au existat zvonuri atat de multe despre dispozitivul pilot pe cale sa fie anuntat, incat nici nu am sti de unde sa incepem. In cele din urma, ulterior trimiterii invitatiilor catre presa pentru eveniment, HTC a dezvaluit in sfarsit noul model HTC One, care este tot ce ne asteptam sa fie, si mai mult. Cu un design de mare valoare si alimentat de un chipset extrem de rapid, Snapdragon 600 Pro, aparatul nu are puncte slabe evidente si se vrea visul oricarui fan al tehnologiei.

HTC One a fost prezentat, pentru inceput in variante pe culoarea alb si negru, care ii pun in valoare aspectul foarte bine. Totusi, se pare ca gama de variante nu se opreste aici si vom avea o optiune de culoare mai feminina pentru One. Dispozitivul va fi disponibil intr-o varianta de culoare rosie, care, de asemenea, se potriveste foarte bine. Intre timp s-a mai aflat ca terminalul este asteptat sa soseasca in curand pe piete de valoare, precum cea din Marea Britanie, unde pretul se va situa in jurul a peste 550 de lire sterline. HTC One va fi disponibil incepand cu luna viitoare, dar vom obtine mai mult despre el de la MWC, la sfarsitul acestei luni.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit