Telefoane mobile

HTC One Mini a fost surprins intr-o noua imagine

Publicat: 13 iun. 2013
5
HTC One Mini, cunoscut pana de curand sub numele de cod HTC M4, a iesit la lumina intr-o noua imagine de prezentare ce surprinde varianta alba a telefonului, afisand multe din trasaturile modelului premium HTC One, scrie go4it.ro.
Adapostit intr-o carcasa mai ingusta decat cea folosita pentru varful de gama HTC One, dar aproape la fel de lunga, One Mini este mai confortabil de tinut in palma iar ecranul de 4.3 inch – similar celui folosit de competitorul Galaxy S4 Mini – poate fi cuprins fara prea mari dificultati cu degetele unei singure maini. Din pacate imaginea obtinuta dintr-o sursa neoficiala nu poate dezvalui si rezolutia aleasa pentru ecran. Putem spera totusi la folosirea unei exemplar cu rezolutie 720p, suficienta pentru dimensiunea de ecran aleasa.
Foarte apreciat la modelul One, designul unibody cu suprafete din metal slefuit si insertii ceramice a fost preluat si de modelul One Mini, dar intr-o forma care substituie insertiile ceramice cu elemente din plastic. Folosit din ratiuni de reducere a costurilor si pastrarea greutatii finale la un nivel cat mai redus, plasticul are unele dezavantaje de ordin estetic, cum ar fi ingrosarea ramei care inconjoara ecranul si cele doua grile metalice.
Printre dotarile prezente la modelul HTC One si omise la versiunea One Mini se numara si transmitatorul infrarosu, care putea fi folosit impreuna cu o aplicatie Android dedicata pentru transformarea telefonului mobil in telecomanda universala pentru televizor sau alte dispozitive aflate in apropiere. In rest, One Mini pastreaza camera frontala si repertoriul de senzori plasati deasupra ecranului.
Adauga un comentariu