Telefoane mobile

HTC One X are deja parte de hacking: rootat prin ClockwordkMod Recovery si flashing prin SuperSU

Publicat: 09 apr. 2012
5

Nici nu s-a lansat HTC One X bine in toata Europa si deja terminalul quad core Tegra 3 are parte de hacking si rootare. Handsetul a fost trect prin flashing si rootare, folosind ClockworkMod Recovery si SuperSU. Evident, acest lucru nu e pentru oricine si trebuie chiar sa va pricepeti, asta daca sunteti deja intr-o tara in care HTC One X se vinde, ca Germania de exemplu.

Ca de obicei, riscurile implica anularea garantiei sau probleme cu telefonul. Pentru inceput trebuie vizitat site-ul HTCDev.com si urmate instructiunile de acolo pentru a debloca bootloaderul lui HTC One X, apoi urmeaza downloaduri si setarea SDK-ului complet Android. Va mai fi nevoie de ClockworkMod Touch Recovery si o versiune de SuperSU care suporta flashing CWM. Lista completa de instructiuni se afla aici, daca va numarati printre primii cumparatori de HTC One X si deja vreti sa riscati un hacking.

Nici macar persoanele care au scris lista de instructiuni nu recomanda acest hacking la momentul actual, deci mai trebuie asteptat ca solutia sa evolueze. Am vazut ca in primele review-uri ale lui HTC One X si One S era criticata interfata Sense 4.0 pentru ca e prea minimalista si acopera in mica masura Android 4.0, in vreme ce altii o laudau pentru acest aspect. Banuiesc ca odata cu hack-ul veti avea la dispozitie optiuni de personalizare mai vaste, astfel ca puteti face sa arate un One X ca orice alt terminal doriti.

Adauga un comentariu