Telefoane mobile

HTC Sensation XE cu Dr. Dre

Publicat: 16 sept. 2011

Pe o piata unde deja este greu sa identifici cu acuratete un smartphone daca nu i se asociaza un nume sau o caracteristica speciala, HTC a lansat Sensation XE primul dintr-o noua gama de smartphone-uri care incorporeaza tehnologia Beats Audio pentru a oferi calitate audio de studio.

HTC Sensation XE este primul telefon care ofera experienta Beats Audio. Cand este folosit impreuna cu castile in-ear Beats by Dr. Dre, telefonul comuta automat pe profilul Beats by Dr. Dre, setat dupa preferintele utilizatorului, oferind optimizarea melodiilor pentru acest set de casti.

Indiferent de serviciul de muzica disponibil prin Android market, se va putea remarca bass-ul puternic, redarea mai bine definita a vocii si un nivel superior al claritatii, toate acestea oferind melodiile exact asa cum artistul si-a dorit sa fie ascultate.

Sensation XE are incorporat un card microSD (8 GB/16 GB) care permite utilizatorilor sa stocheze mii de melodii. Castile exclusive Beats by Dr. Dre au telecomanda cu ajutorul careia se poate naviga printre cantece sau se pot prelua si termina apelurile, chiar si atunci cand telefonul se afla in buzunar.

HTC Sensation XE va fi disponibil in EMEA si zona Asia Pacific incepand cu sfarsitul lunii septembrie.loading...

Adauga un comentariu